Honlap@fórum
+12
---
Batigol
Mutu
mester333
FORZATORO
Ola$z
bubu
Taibi
Matyi24
Bati80
zsuov
Fio10
16 posters
2 / 6 oldal
2 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Barátságos meccs
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!! JÓK VOLTUNK!!!!! LEGKÖZELEBB IS LEGALÁBB ILYEN JÓL KÉNE JÁTSZANUNK ÉS AKKOR JAJJ AZ ELLENFELEKNEK!!!!! Jah az eredményt írjuk már ki!
VIVA MI!!!!!
VIVA MI!!!!!
Ola$z- Hozzászólások száma : 50
Re: Honlap@fórum
Off topic/ szurkolói foci, máskor oda írj légyszíves,Ola$z írta:SZÉP VOLT FIÚK!!!!!! JÓK VOLTUNK!!!!! LEGKÖZELEBB IS LEGALÁBB ILYEN JÓL KÉNE JÁTSZANUNK ÉS AKKOR JAJJ AZ ELLENFELEKNEK!!!!! Jah az eredményt írjuk már ki!
VIVA MI!!!!!
köszi!
Nagyon jó az oldal, folytassátok így tovább.Sok sikert
Batigol- Hozzászólások száma : 178
köszönjük! IparkodunkBatigol írta:Nagyon jó az oldal, folytassátok így tovább.Sok sikert
oldal
ha komolyan gondoljtok, akkor többet kéne reklámozni az oldalt, ill több friss hir kéne, de távol áljon tőlem, h kritizáljam az oldal szerkesztőit, ez csak az én személyes véleményem. És bejön ez a szavazás....
mester333- Hozzászólások száma : 118
ebben teljesen igazad, van, most a hírek a válogatott mérkőzések miatt szünetelnek, bármikor várok híreket akár tőletek is.........de bármilyen jellegű ötletet szívesen meghallgatok.....mester333 írta:ha komolyan gondoljtok, akkor többet kéne reklámozni az oldalt, ill több friss hir kéne, de távol áljon tőlem, h kritizáljam az oldal szerkesztőit, ez csak az én személyes véleményem. És bejön ez a szavazás....
társszerzőn nem gondolkodtál?Fio10 írta:ebben teljesen igazad, van, most a hírek a válogatott mérkőzések miatt szünetelnek, bármikor várok híreket akár tőletek is.........de bármilyen jellegű ötletet szívesen meghallgatok.....mester333 írta:ha komolyan gondoljtok, akkor többet kéne reklámozni az oldalt, ill több friss hir kéne, de távol áljon tőlem, h kritizáljam az oldal szerkesztőit, ez csak az én személyes véleményem. És bejön ez a szavazás....
---- Hozzászólások száma : 466
milyen formában gondoltad?Hatsubo írta:társszerzőn nem gondolkodtál?Fio10 írta:ebben teljesen igazad, van, most a hírek a válogatott mérkőzések miatt szünetelnek, bármikor várok híreket akár tőletek is.........de bármilyen jellegű ötletet szívesen meghallgatok.....mester333 írta:ha komolyan gondoljtok, akkor többet kéne reklámozni az oldalt, ill több friss hir kéne, de távol áljon tőlem, h kritizáljam az oldal szerkesztőit, ez csak az én személyes véleményem. És bejön ez a szavazás....
téma
mia za a társzerző? vagy én vagyok nagyon link, vagy hülyeség
Téma
Ki már az a bolond aki legrosszabb igazolásnál Gilardinora szavazott
menüpontok szerkesztése,hírek,stb..Fio10 írta:milyen formában gondoltad?Hatsubo írta:társszerzőn nem gondolkodtál?Fio10 írta:ebben teljesen igazad, van, most a hírek a válogatott mérkőzések miatt szünetelnek, bármikor várok híreket akár tőletek is.........de bármilyen jellegű ötletet szívesen meghallgatok.....mester333 írta:ha komolyan gondoljtok, akkor többet kéne reklámozni az oldalt, ill több friss hir kéne, de távol áljon tőlem, h kritizáljam az oldal szerkesztőit, ez csak az én személyes véleményem. És bejön ez a szavazás....
valaki akinek sír a szíve, biztos milános voltmester333 írta:Ki már az a bolond aki legrosszabb igazolásnál Gilardinora szavazott
Társszervező: aki besegít a honlap szervezésébe, egyszerű
magadra gondoltál?Hatsubo írta:menüpontok szerkesztése,hírek,stb..Fio10 írta:milyen formában gondoltad?Hatsubo írta:társszerzőn nem gondolkodtál?Fio10 írta:ebben teljesen igazad, van, most a hírek a válogatott mérkőzések miatt szünetelnek, bármikor várok híreket akár tőletek is.........de bármilyen jellegű ötletet szívesen meghallgatok.....mester333 írta:ha komolyan gondoljtok, akkor többet kéne reklámozni az oldalt, ill több friss hir kéne, de távol áljon tőlem, h kritizáljam az oldal szerkesztőit, ez csak az én személyes véleményem. És bejön ez a szavazás....
konkrétan nem. bár attól függ..Fio10 írta:magadra gondoltál?Hatsubo írta:menüpontok szerkesztése,hírek,stb..Fio10 írta:milyen formában gondoltad?Hatsubo írta:társszerzőn nem gondolkodtál?Fio10 írta:ebben teljesen igazad, van, most a hírek a válogatott mérkőzések miatt szünetelnek, bármikor várok híreket akár tőletek is.........de bármilyen jellegű ötletet szívesen meghallgatok.....mester333 írta:ha komolyan gondoljtok, akkor többet kéne reklámozni az oldalt, ill több friss hir kéne, de távol áljon tőlem, h kritizáljam az oldal szerkesztőit, ez csak az én személyes véleményem. És bejön ez a szavazás....
A legtöbb felhasználó (5 fő) Vas. Dec. 14, 2008 4:44 pm-kor volt itt.
És én itt voltam
És én itt voltam
Mutu- Hozzászólások száma : 456
benéztek páranMutu írta:A legtöbb felhasználó (5 fő) Vas. Dec. 14, 2008 4:44 pm-kor volt itt.
És én itt voltam
Ez egy utazási iroda ajánlata. Nem rossz! Busszal+12000Ft
Egyébként egy jó BL csoportkörre(vagy bajnokira) kikéne menni idén!
FIORENTINA - SPORTING LISBOA / BL
2009. Augusztus 26 20:45
Firenze, Franchi Stadion
1 éjszaka szállás 3*-os hotelben kétágyas szobában reggelivel, kapu mögötti belépőjegy
100 euro/fő
(~ 27 500 HUF)
Partere Maratona jegy felára: 25 euro/jegy
Maratona belépőjegy felára: 50 euro/jegy
Ár tartalmazza: 1 éjszaka szállás 3*-os hotelben reggelivel kétágyas szobában + kapu mögötti belépőjegy
Ár nem tartalmazza: utazási költséget, BBP
Firenze, Franchi Stadion
1 éjszaka szállás 3*-os hotelben kétágyas szobában reggelivel, kapu mögötti belépőjegy
100 euro/fő
(~ 27 500 HUF)
Ár tartalmazza: 1 éjszaka szállás 3*-os hotelben reggelivel kétágyas szobában + kapu mögötti belépőjegy
Fio10 írta:Ez egy utazási iroda ajánlata. Nem rossz! Busszal+12000Ft
Firenze, Franchi Stadion
100 euro/fő
(~ 27 500 HUF)
Engem érdekelt volna, de sajnos ekkor el leszek utazva máshova, abban ám benne vagyok hogy vmikor kiutazzunk egy BL vagy bajnoki meccsre.
Mutu- Hozzászólások száma : 456
Mutu írta:Fio10 írta:Ez egy utazási iroda ajánlata. Nem rossz! Busszal+12000Ft
Firenze, Franchi Stadion
100 euro/fő
(~ 27 500 HUF)
Engem érdekelt volna, de sajnos ekkor el leszek utazva máshova, abban ám benne vagyok hogy vmikor kiutazzunk egy BL vagy bajnoki meccsre.
Mostmár úgye elvileg neten keresztül lehet jegyet venni!
Utánanézett már valaki hogyan mükszik a dolog?
geci jól hangzik,de ez most kimarad nekem.
ősszre gyűjts! meg mindenki más is!Hatsubo írta:geci jól hangzik,de ez most kimarad nekem.
lehetne törölni a játékosok fórumból.
töröltem párat, de Pazzniti Osvaldo meghagytam, hát ha ők még lesznek lilában egyszerFanatical1885 írta:lehetne törölni a játékosok fórumból.
minek?Fio10 írta:töröltem párat, de Pazzniti Osvaldo meghagytam, hát ha ők még lesznek lilában egyszerFanatical1885 írta:lehetne törölni a játékosok fórumból.
2 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
2 / 6 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.