Honlap@fórum
+12
---
Batigol
Mutu
mester333
FORZATORO
Ola$z
bubu
Taibi
Matyi24
Bati80
zsuov
Fio10
16 posters
5 / 6 oldal
5 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Honlap@fórum
a lyon ellen is lehetett kapni sima jegyet,csak azt később dobták ki,mint a bérlet és nem volt sok belőle.Fio10 írta:csak bérlet értékesítés van! két meccsre-fior-poolFanatical1885 írta:én sem tudok a vendégbe.gambino?hazaiba az 1500-as van?Fio10 írta:Fio10 írta:Ma kiderül hogy tudok e vendégbe jegyet.
Nem megoldható a vendégbe a jegy.
Ma voltam, úgy néz ki, már alig van jegy. És már csak Debrecenben van árusítás.
Már nem lehet sok, mert a három meccsre a belépőket nagyon hamar elvitték, és a Lyonra már alig maradt csak jegy!
Valaki vett már jegyet?
---- Hozzászólások száma : 466
Fio10 írta:árkategória?Mutu írta:Én még nem vettem jegyet, de akkor ha egy helyre akarunk, beszéljük meg, h ki jönne és addig intézzük amig vannak jegyek.
Azt is meg kell beszélni! Milyen árkategóriák vannak?
Mutu- Hozzászólások száma : 456
4000-8000-11000-13000Mutu írta:Fio10 írta:árkategória?Mutu írta:Én még nem vettem jegyet, de akkor ha egy helyre akarunk, beszéljük meg, h ki jönne és addig intézzük amig vannak jegyek.
Nekünk folyamatban van a jegy a vendég szektorba. Már minden sínen van, holnapra talán megvannak. Sajnos pár jegy működik ezen az olasz vonalon. A másik vonal ami 20-30 jegy lett volna, az végül nem jött össze. Ehhez sok reményt nem is fűztem.
Gambino- Hozzászólások száma : 10
Mutu írta:Fio10 írta:árkategória?Mutu írta:Én még nem vettem jegyet, de akkor ha egy helyre akarunk, beszéljük meg, h ki jönne és addig intézzük amig vannak jegyek.
nah, tudok bérletet, de lehet 10 jegy van csak a Fiorentinára is, csak azt még nem tudni melyik szektorba.
A bérlet a 8000HUF -os. (max a liverpooli részét eladjátok ha nem vagytok rá kiváncsiak)
és +1000HUF kezelési költség van minden jegyen(nem kellett elutazni debrcenbe és sorba állni , és van jegyünk)
kinek mi kell?
Fio10 írta:Mutu írta:Fio10 írta:árkategória?Mutu írta:Én még nem vettem jegyet, de akkor ha egy helyre akarunk, beszéljük meg, h ki jönne és addig intézzük amig vannak jegyek.
nah, tudok bérletet, de lehet 10 jegy van csak a Fiorentinára is, csak azt még nem tudni melyik szektorba.
A bérlet a 8000HUF -os. (max a liverpooli részét eladjátok ha nem vagytok rá kiváncsiak)
és +1000HUF kezelési költség van minden jegyen(nem kellett elutazni debrcenbe és sorba állni , és van jegyünk)
kinek mi kell?
Nekem ez megfelel.
Csongi hány db kell?Mutu írta:Fio10 írta:Mutu írta:Fio10 írta:árkategória?Mutu írta:Én még nem vettem jegyet, de akkor ha egy helyre akarunk, beszéljük meg, h ki jönne és addig intézzük amig vannak jegyek.
kinek mi kell?
Nekem ez megfelel.
(és még arra gondoltam, ha a 10db "csak" jegy jobb helyre szólna mint a bérlet akkor azt venném meg, szerencsére lehet variálni)
Csak magamnak venném, szóval egy.
gambino:köszi.nekem természetesen a sima jegy az elsődleges,abban gondolkodom.ha ez nem ok,akkor mehet a bérlet.
------------------Mutu írta:Csak magamnak venném, szóval egy.
A hozzászólást Fio10 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 04, 2009 10:00 pm-kor.
Fio10 írta:------------------Mutu írta:Csak magamnak venném, szóval egy.
Okés. Ti is oda veszitek?
ahamMutu írta:Fio10 írta:------------------Mutu írta:Csak magamnak venném, szóval egy.
A hozzászólást Fio10 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 04, 2009 10:00 pm-kor.
Fio10 írta:ahamMutu írta:Fio10 írta:------------------Mutu írta:Csak magamnak venném, szóval egy.
Srácok,
Óvatosak legyetek a mecssen, mert a tegnapi Újpest-Maki meccs előtt lezajlott Gellért téri box miatt a fradisták revansot akarnak venni. Ez annyiban érint itt mindenkit, hogy a Debrecen-Fio meccsen akarnak akciózni, illetve előtte, utána. Számukra minden magyar Fio szimpatizáns újpesti is egyben, úgyhogy legyetek óvatosak. Mondjuk mi egy páran speciel dupla lilák vagyunk. De gondolom itt nem mindenki az, ezért akartam megosztani veletek ezt az infót.
Forza Fiorentina!
van egy pár dupla lila, köszi az infót..........a revansot meg majd az olasz szurkolókon fognak venni, mikor békésen nézegetik városunkat.....Gambino írta:Fio10 írta:ahamMutu írta:Fio10 írta:------------------Mutu írta:Csak magamnak venném, szóval egy.
Srácok,
Óvatosak legyetek a mecssen, mert a tegnapi Újpest-Maki meccs előtt lezajlott Gellért téri box miatt a fradisták revansot akarnak venni. Ez annyiban érint itt mindenkit, hogy a Debrecen-Fio meccsen akarnak akciózni, illetve előtte, utána. Számukra minden magyar Fio szimpatizáns újpesti is egyben, úgyhogy legyetek óvatosak. Mondjuk mi egy páran speciel dupla lilák vagyunk. De gondolom itt nem mindenki az, ezért akartam megosztani veletek ezt az infót.
Forza Fiorentina!
mondjuk az mindent elmond az agyi kapacitásukról,hogy számukra minden Firenze drukker,újpesti is egyben..
[/quote]van egy pár dupla lila, köszi az infót..........a revansot meg majd az olasz szurkolókon fognak venni, mikor békésen nézegetik városunkat.....[/quote]
Az lesz a szép, hogyha a fradisták csinálnak egy balhét, melybe az olaszok is belekerülnek. Akkor érdekes lesz debreceninek lenni november 4-én Firenzében. Nehéz lesz majd kint megmagyarázni, hogy ami Magyarországon történt, azt a zöldek csinálták. Tehát a fradisták miatt adódhatnak még gondjaik a kondásoknak.
Mondjuk nekem is gáz lehet, mert éppen akkor kint leszek Firenzében, bár én talpig lilában.
Az lesz a szép, hogyha a fradisták csinálnak egy balhét, melybe az olaszok is belekerülnek. Akkor érdekes lesz debreceninek lenni november 4-én Firenzében. Nehéz lesz majd kint megmagyarázni, hogy ami Magyarországon történt, azt a zöldek csinálták. Tehát a fradisták miatt adódhatnak még gondjaik a kondásoknak.
Mondjuk nekem is gáz lehet, mert éppen akkor kint leszek Firenzében, bár én talpig lilában.
van egy pár dupla lila, köszi az infót..........a revansot meg majd az olasz szurkolókon fognak venni, mikor békésen nézegetik városunkat.....[/quote]Gambino írta:
Mondjuk nekem is gáz lehet, mert éppen akkor kint leszek Firenzében, bár én talpig lilában. [/quote]
hányan mentek ki? négyen kocsival?
van egy pár dupla lila, köszi az infót..........a revansot meg majd az olasz szurkolókon fognak venni, mikor békésen nézegetik városunkat.....[/quote]Gambino írta:
Mondjuk nekem is gáz lehet, mert éppen akkor kint leszek Firenzében, bár én talpig lilában. [/quote]
szeretnél egy külön Gambino topicot ?
Ha tudok akkor kiugrok a drukkerba. Mondjuk az még odébb van. De szólok.
Udine ellen tele van a kocsi?
Igen, tele van a kocsi. Már 2-3 hónapja leszerveztük a túrát a brigáddal.
Dobj mailt, ha szeretnél jönni a Drukker Kocsmába.
Dobj mailt, ha szeretnél jönni a Drukker Kocsmába.
Szervusztok!
Mostantól figyelni fogom ezt a helyet is, vannak azért páran akik már ismernek a DK-ból. Hogy áll a szurkolói klub alapítási projekt?
Forza Fior!
Mostantól figyelni fogom ezt a helyet is, vannak azért páran akik már ismernek a DK-ból. Hogy áll a szurkolói klub alapítási projekt?
Forza Fior!
caesar89- Hozzászólások száma : 1
Üdv itt!caesar89 írta:Szervusztok!
Forza Fior!
Jelenleg, sehogy, Collettivo ugye felvetette az indexen, én írtam is neki, de semmi válasz. Tehát sehogy, igazából egyesülni kéne először is, legyen állandó 20-30 tag, és utána lehetne szervezkedni....
Hello! Meglátásom szerint kellene az egyesüléshez egy találkozót szervezni a közeljövőben. Collectivoval már beszéltünk a klub alapítással kapcsolatban többször, csak mindig megrekedt a dolog. De most írt az iwiwen pár napja hogy kéne mozgolódni az ügyben. kéne valami nem hivatalos közgyűlés
zagato78- Hozzászólások száma : 4
hát jah, részemről benne vagyok bármilyen találkozásra ez ügyben....+az a forumozók nagy része is szerintemzagato78 írta:Hello! Meglátásom szerint kellene az egyesüléshez egy találkozót szervezni a közeljövőben. Collectivoval már beszéltünk a klub alapítással kapcsolatban többször, csak mindig megrekedt a dolog. De most írt az iwiwen pár napja hogy kéne mozgolódni az ügyben. kéne valami nem hivatalos közgyűlés
miert szarakszik allandoan a forum?
5 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
5 / 6 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.