Serie A-Olasz Bajnokság
+10
mange
Batigol
Mutu
---
bubu
mester333
Taibi
zsuov
fiesole
Fio10
14 posters
9 / 12 oldal
9 / 12 oldal • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Bari
huuha ez szoros meccs volt, sok más csapat ellen hatékony ez az agressziv letámadás, illetve feltolt védekezés, de a Bari ellen nagyon veszélyes volt.... Castillo az megint egy külön világ , de mien kis brutális de a golja nagyon nagyon sokat ért. Szerintetek Gila golja amint less miatt érvénytelenitettek, szerintem az seholse volt les, vagy az volt? Montolivo nagyonhasznos volt, meccs egyik legjobbja, Mutu is hátha beindul....
Gamberini? mi van azzal mikor épül már fel?
sok hülye kérdés
sok hülye kérdés
mester333- Hozzászólások száma : 118
Re: Serie A-Olasz Bajnokság
igy elnezve a meccset,nem csodalkozom,hogy ez a bari megszopatott eddig sok csapatot.Gila szerintem nem volt lesen.mester333 írta:huuha ez szoros meccs volt, sok más csapat ellen hatékony ez az agressziv letámadás, illetve feltolt védekezés, de a Bari ellen nagyon veszélyes volt.... Castillo az megint egy külön világ , de mien kis brutális de a golja nagyon nagyon sokat ért. Szerintetek Gila golja amint less miatt érvénytelenitettek, szerintem az seholse volt les, vagy az volt? Montolivo nagyonhasznos volt, meccs egyik legjobbja, Mutu is hátha beindul....
sok hülye kérdés
---- Hozzászólások száma : 466
Láttam már többször a barit, ezzel a taktikával nagyon szivatnak mindenkit, bár egy jó adag szerencséjük is van-volt sokszor,
A védekezésünket szétfutották, megint nem voltunk hátúl túl jók, Pasqualról amúgy a sokadik gólt kapjuk.
Gila gólja szabály volt,
Jah Montolivo, nagyon jól nyomta, mindíg elkérte a lasztit és nem volt olyan támadás amibe ne ért volna bele,
Gamberini meg kitudja mikor tér vissza, jelenleg semmi hír hogy jönne.......
A védekezésünket szétfutották, megint nem voltunk hátúl túl jók, Pasqualról amúgy a sokadik gólt kapjuk.
Gila gólja szabály volt,
Jah Montolivo, nagyon jól nyomta, mindíg elkérte a lasztit és nem volt olyan támadás amibe ne ért volna bele,
Gamberini meg kitudja mikor tér vissza, jelenleg semmi hír hogy jönne.......
dainelli
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-dario-dainelli-a-genoaban-folytatja-palyafutasat-2013073 olvassátok el, kicsit elmosolyogtatott az összeg és a nyilatkozat is tudom nem ebbbe a topicba kéne irni de ez a legnézettebb....
a nyilatkozat valoban elmosolyogtato.azert nem olyan jo a vedelmunk,hogy akar massziv cserenek ne lett volna jo,de kezdocsapatbol en mindenkepp kitettem volna.mester333 írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-dario-dainelli-a-genoaban-folytatja-palyafutasat-2013073 olvassátok el, kicsit elmosolyogtatott az összeg és a nyilatkozat is tudom nem ebbbe a topicba kéne irni de ez a legnézettebb....
Látta vki a maccset? Mert érdekelne, hogy nagyon szarok voltunk vagy csak pechesek, bár van egy olyan érzésem, h az első...
Mutu- Hozzászólások száma : 456
szuper román digin láttam, szarok voltunk, nincs mit szépíteni.Mutu írta:Látta vki a maccset? Mert érdekelne, hogy nagyon szarok voltunk vagy csak pechesek, bár van egy olyan érzésem, h az első...
Röviden: Mutu már az első percben vitatkozott a sporival, aki után kb mindent ellene fújt le, az első félidőben semmi helyzet. Prandelli szerintem több helyen is hibázott, mivel a három voltsérültből Gamberini-Vargas-Marchionni is kezdett, ebből a perui és Marchionni az első félidőben semmit nem csináltak, után Vargas feljavult Mutut szintjére, de Marchionni semmit nem csinált, Santanat meg visszavontan erőltette.
És mikor égünk kettővel, hátul cserélünk Comotto helyett De Silvestri-Gobbi/Pasqual és Gamb/Natali!!!! Előre nem kell cserélni ha vesztésre állunk?????
Kezdünk visszasüllyedni a középcsapatok szintjére!
azert sullyedunk a kozepcsapat szintjere,mert vannak jatekosok,amelyek kozepszeruek.ennyi.Fio10 írta:szuper román digin láttam, szarok voltunk, nincs mit szépíteni.Mutu írta:Látta vki a maccset? Mert érdekelne, hogy nagyon szarok voltunk vagy csak pechesek, bár van egy olyan érzésem, h az első...
Röviden: Mutu már az első percben vitatkozott a sporival, aki után kb mindent ellene fújt le, az első félidőben semmi helyzet. Prandelli szerintem több helyen is hibázott, mivel a három voltsérültből Gamberini-Vargas-Marchionni is kezdett, ebből a perui és Marchionni az első félidőben semmit nem csináltak, után Vargas feljavult Mutut szintjére, de Marchionni semmit nem csinált, Santanat meg visszavontan erőltette.
És mikor égünk kettővel, hátul cserélünk Comotto helyett De Silvestri-Gobbi/Pasqual és Gamb/Natali!!!! Előre nem kell cserélni ha vesztésre állunk?????
Kezdünk visszasüllyedni a középcsapatok szintjére!
Sziasztok!én egy új regisztráló vagyok ezen a honlapon!már régóta vágyom arra, hogy Firenzébe ellátogassak egy Fiorentina meccsre!remélem a segítségemre lesztek és ha szó lesz egy kis kirándulásról be fogtok szervezni!köszi előre is!Hajrá Lilák!Forza Viola!
laza86- Hozzászólások száma : 4
hali! üdv itt körünkben! Természetesen ha lesz ilyenről szó, és létszám is, akkor mehet a dolog! Addigis aktív forumozást!laza86 írta:Sziasztok!én egy új regisztráló vagyok ezen a honlapon!már régóta vágyom arra, hogy Firenzébe ellátogassak egy Fiorentina meccsre!remélem a segítségemre lesztek és ha szó lesz egy kis kirándulásról be fogtok szervezni!köszi előre is!Hajrá Lilák!Forza Viola!
Fio10 írta:hali! üdv itt körünkben! Természetesen ha lesz ilyenről szó, és létszám is, akkor mehet a dolog! Addigis aktív forumozást!laza86 írta:Sziasztok!én egy új regisztráló vagyok ezen a honlapon!már régóta vágyom arra, hogy Firenzébe ellátogassak egy Fiorentina meccsre!remélem a segítségemre lesztek és ha szó lesz egy kis kirándulásról be fogtok szervezni!köszi előre is!Hajrá Lilák!Forza Viola!
Jó ötlet Huuha Palermo ellen miccs se lessz egyszerü... Alig várom már hogy megismerjem az uj igazolásokat, vajon hétvégén fog e játszani uj arc? Szerintem Felipe nemfogjba beváltani a hozzá füzött reményeket, bár ne legyen igazam...
Bolatti meg a fiatal szerb gyerek, jo igazolásnak tűnnek
A mostani előzetesek szerint, Laljic még a keretbe sem fér be, az argentín srác egyik helyen padon, a máshol a keretben sincs!
Nincs túl nagy esélye, hogy Balotti, Felipe Melo szintű igazolás lesz majd, de hátha!
A védelembe nem is igazoltunk senkit! Felipe-Dainelli változás, minőségileg nem egy nagy húzás. Felipe be sem fért az Udinébe.
A Pasqual-Gobbi kettős a balhátvéd poszton katasztrófális! Kéne bal hátvéd. Meg középre valaki. Ha mákunk van Gamberini 100% os lesz a hátralévő időben, ha már nem jött senki sem.
Nincs túl nagy esélye, hogy Balotti, Felipe Melo szintű igazolás lesz majd, de hátha!
A védelembe nem is igazoltunk senkit! Felipe-Dainelli változás, minőségileg nem egy nagy húzás. Felipe be sem fért az Udinébe.
A Pasqual-Gobbi kettős a balhátvéd poszton katasztrófális! Kéne bal hátvéd. Meg középre valaki. Ha mákunk van Gamberini 100% os lesz a hátralévő időben, ha már nem jött senki sem.
en azt nem ertem,hogy miert nem igazolunk..adja magat hogy egy bl-nyolcaddontot es a harcot a negyedik helyert nem lehet vegignyomni ilyen kerettel,plane amit egy-ket jatekos csinal..
Hajrá srácok!!! Palermo verve lesssz
ugy tunik..mester333 írta:Hajrá srácok!!! Palermo verve lesssz
de ez mi a fasz?igaza volt a kommentarnak,uri focit jatszunk..kurvara elkenyelmesedtunk amiatt,hogy tovabbjutottunk a bl-ben.ha igy jatszunk kint is,kemeny zako lesz.
szerintem a bl meccsen rendesen fognak játszani! ezt meg kurvára leszarják! elkábította őket ez az egész bl siker! Amíg nem esünk ki nem lesz eredmény a bajnokságban
Mikro pótoljuk a Milan elleni meccset, mert én azt hittem holnap, de mintha Milannak holnap olasz kupameccse lenne Udinese elle?
Mutu- Hozzászólások száma : 456
ja, ők kupáznakMutu írta:Mikro pótoljuk a Milan elleni meccset, mert én azt hittem holnap, de mintha Milannak holnap olasz kupameccse lenne Udinese elle?
én nem tudom mikor lesz az potólva, szerintem febrzárban nem is lesz
azt hiszem ez lehet a legalja, amit ma láttunk. Ezek után a negyedik hely nagyon messze van. Nem lesz BL indulás. Sőt ha nem következik be komoly javulás Európa liga sem.
Egyszerűen katasztrófa a hátvédsor. Nem értem ezt Prandelli mértnem veszi észre. Kröldrup-Natali-Felipe-Gobbi-Pasqual nem ilyen célokat kitűző csapatba valók!
Meg ez a taktika sem jó már, Gilának nem megy, nincs ki gólt vágjon, mert már Mutu sincs! Többiek szőkőévente rúgnak gólt.
Maradt a BL és a KUPA
Egyszerűen katasztrófa a hátvédsor. Nem értem ezt Prandelli mértnem veszi észre. Kröldrup-Natali-Felipe-Gobbi-Pasqual nem ilyen célokat kitűző csapatba valók!
Meg ez a taktika sem jó már, Gilának nem megy, nincs ki gólt vágjon, mert már Mutu sincs! Többiek szőkőévente rúgnak gólt.
Maradt a BL és a KUPA
bl nem most uszott el,hanem 1-2 forduloval ezelott.bl-bol kiesunk,kupabol is..
mi a fasz van mar???kocsog birok!!!
Na még egy meccs ami a biron ment el....
Rohadt igazságtalan ez a foci.... áhhh minek van ilyen faszom áááá
Montolivo jol játszott nagyon, meg az egész csapat végig jobb volt a Milánnál, amint egyenlitettek egyből kezdtük ujra a támadásokat.
Keirsonnal meg a faszomkivan, minek az amikor helyzetet kihagyni azt tud, mást nemnagyon, ottvan Babacar fiatalabb, robbanékonyabb..... de a Becserélésének is sok értelme volt.... Istenem!!!!
Rohadt igazságtalan ez a foci.... áhhh minek van ilyen faszom áááá
Montolivo jol játszott nagyon, meg az egész csapat végig jobb volt a Milánnál, amint egyenlitettek egyből kezdtük ujra a támadásokat.
Keirsonnal meg a faszomkivan, minek az amikor helyzetet kihagyni azt tud, mást nemnagyon, ottvan Babacar fiatalabb, robbanékonyabb..... de a Becserélésének is sok értelme volt.... Istenem!!!!
9 / 12 oldal • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
9 / 12 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.