Serie A-Olasz Bajnokság
+10
mange
Batigol
Mutu
---
bubu
mester333
Taibi
zsuov
fiesole
Fio10
14 posters
7 / 12 oldal
7 / 12 oldal • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Serie A-Olasz Bajnokság
ez nekem meg sem fordult a fejembenHatsubo írta:mertem nagyot álmodni és elnézve a 2 hátralévő fordulót,mi lenne ha másodikok lennénk?
De ahogyan nézem nem is lehetetlen
Mekkora lenne, ezek egymással vannak elfoglalva és végén lenyomnánk a Milánt
Mai várható kezdőcsapat:
Frey, Comotto, Dainelli, Gamberini, Pasqual, Donadel, Montolivo, Marchionni, Mutu, Vargas, Gilardino.
(La Gazzetta, Stadio, La Nazione, Repubblica, Fiorentina.it szerint, majd este meglátjuk hogy Prandelli is így képzelie)
Frey, Comotto, Dainelli, Gamberini, Pasqual, Donadel, Montolivo, Marchionni, Mutu, Vargas, Gilardino.
(La Gazzetta, Stadio, La Nazione, Repubblica, Fiorentina.it szerint, majd este meglátjuk hogy Prandelli is így képzelie)
Mutu- Hozzászólások száma : 456
tegnap az inter nagyon megverte a Milánt! Kicsit nagy lett a kül a két csapat között.
Ma le kell nyomni a palermot! Múltkor hazain megvertek minket!
Ma le kell nyomni a palermot! Múltkor hazain megvertek minket!
tegnap az nagyon egyértelmű volt.gattusonál baszta el leonardo.ma nyerünk,ez első fordulóban mákja volt a palermonak.kuzmanovicot meg a faszért adjuk el..
---- Hozzászólások száma : 466
leonardonak még sokat kell tanulniaFanatical1885 írta:tegnap az nagyon egyértelmű volt.gattusonál baszta el leonardo.ma nyerünk,ez első fordulóban mákja volt a palermonak.kuzmanovicot meg a faszért adjuk el..
Kuzma még nem biztos...
A Serie A-ban szereplő Palermo edzője, Walter Zenga hatalmas önbizalomról tanúságot téve azt nyilatkozta, hogy egyik klub sem jobb együttesénél.
„Senki sem erősebb a Palermónál. Látom a csapatomon a megfelelő hozzáállást, ezen az úton haladunk tovább, csak saját teljesítményünkre figyelve. Sohasem fogok másik csapatot erősebbnek tartani sajátomnál, legyen az a Fiorentina, az Inter vagy akár a Milan” – nyilatkozta Zenga.
Zenga csapata vasárnap este a Fiorentina ellen bizonyíthatja, hogy rászolgál edzője bizalmára. A Palermo az első fordulóban a Napolit fogadta, és fordulatos mérkőzésen 2–1-re nyert.
és végre jove is lehetőséget kapott!
„Senki sem erősebb a Palermónál. Látom a csapatomon a megfelelő hozzáállást, ezen az úton haladunk tovább, csak saját teljesítményünkre figyelve. Sohasem fogok másik csapatot erősebbnek tartani sajátomnál, legyen az a Fiorentina, az Inter vagy akár a Milan” – nyilatkozta Zenga.
Zenga csapata vasárnap este a Fiorentina ellen bizonyíthatja, hogy rászolgál edzője bizalmára. A Palermo az első fordulóban a Napolit fogadta, és fordulatos mérkőzésen 2–1-re nyert.
és végre jove is lehetőséget kapott!
gyenge??ezt a szar romát nem tudjuk megverni bazzeg..
nem akartam őket lehúzni jobban, ezt a Tottit qurvára utálom most meg rúgatunk vele két góltFanatical1885 írta:gyenge??ezt a szar romát nem tudjuk megverni bazzeg..
Szerintem is ez gyenge róma, de mi most nagyon szarul toljuk
a baselt sem tudták megverni..ez egy teljesen más meccs úgylátszik.rendet kell tenni a fejekben és jövőhéttől offenzíva!!!Fio10 írta:nem akartam őket lehúzni jobban, ezt a Tottit qurvára utálom most meg rúgatunk vele két góltFanatical1885 írta:gyenge??ezt a szar romát nem tudjuk megverni bazzeg..
92 vagy 93 óta nem nyertünk az olimpicoban ha jól tudom, gyalázatos amit nyújt a csapat, örlhetnek hogy nem Felix Magaht az edzőFanatical1885 írta:a baselt sem tudták megverni..ez egy teljesen más meccs úgylátszik.rendet kell tenni a fejekben és jövőhéttől offenzíva!!!Fio10 írta:nem akartam őket lehúzni jobban, ezt a Tottit qurvára utálom most meg rúgatunk vele két góltFanatical1885 írta:gyenge??ezt a szar romát nem tudjuk megverni bazzeg..
az a baj,hogy az inter-milan-juve-roma ellen sosem megy,egy-egy meccs kivételével.amíg nálunk van 1-2 klasszis,addig náluk jóval több.igazolni kell.Fio10 írta:92 vagy 93 óta nem nyertünk az olimpicoban ha jól tudom, gyalázatos amit nyújt a csapat, örlhetnek hogy nem Felix Magaht az edzőFanatical1885 írta:a baselt sem tudták megverni..ez egy teljesen más meccs úgylátszik.rendet kell tenni a fejekben és jövőhéttől offenzíva!!!Fio10 írta:nem akartam őket lehúzni jobban, ezt a Tottit qurvára utálom most meg rúgatunk vele két góltFanatical1885 írta:gyenge??ezt a szar romát nem tudjuk megverni bazzeg..
van egy klasszisunk a padon, soha nem értem miért nem játszaht egyszerre Jovetic Mutuval. Jove mindíg színt visz a játékba és küzd halyt, gólra éhes!Fanatical1885 írta:az a baj,hogy az inter-milan-juve-roma ellen sosem megy,egy-egy meccs kivételével.amíg nálunk van 1-2 klasszis,addig náluk jóval több.igazolni kell.Fio10 írta:92 vagy 93 óta nem nyertünk az olimpicoban ha jól tudom, gyalázatos amit nyújt a csapat, örlhetnek hogy nem Felix Magaht az edzőFanatical1885 írta:a baselt sem tudták megverni..ez egy teljesen más meccs úgylátszik.rendet kell tenni a fejekben és jövőhéttől offenzíva!!!Fio10 írta:nem akartam őket lehúzni jobban, ezt a Tottit qurvára utálom most meg rúgatunk vele két góltFanatical1885 írta:gyenge??ezt a szar romát nem tudjuk megverni bazzeg..
úgy gondolom ő az,aki klasszis (lehetne).én mutut és gilát sem tartom klasszisnak,csak nagyon jó játékosok.így jöjjön be minden kívánságod!Fio10 írta:van egy klasszisunk a padon, soha nem értem miért nem játszaht egyszerre Jovetic Mutuval. Jove mindíg színt visz a játékba és küzd halyt, gólra éhes!Fanatical1885 írta:az a baj,hogy az inter-milan-juve-roma ellen sosem megy,egy-egy meccs kivételével.amíg nálunk van 1-2 klasszis,addig náluk jóval több.igazolni kell.Fio10 írta:92 vagy 93 óta nem nyertünk az olimpicoban ha jól tudom, gyalázatos amit nyújt a csapat, örlhetnek hogy nem Felix Magaht az edzőFanatical1885 írta:a baselt sem tudták megverni..ez egy teljesen más meccs úgylátszik.rendet kell tenni a fejekben és jövőhéttől offenzíva!!!Fio10 írta:nem akartam őket lehúzni jobban, ezt a Tottit qurvára utálom most meg rúgatunk vele két góltFanatical1885 írta:gyenge??ezt a szar romát nem tudjuk megverni bazzeg..
Mutu lehetne az, csak fejben sok probléma van vele, hasonló mint Cassano.....Fanatical1885 írta:úgy gondolom ő az,aki klasszis (lehetne).én mutut és gilát sem tartom klasszisnak,csak nagyon jó játékosok.így jöjjön be minden kívánságod!Fio10 írta:van egy klasszisunk a padon, soha nem értem miért nem játszaht egyszerre Jovetic Mutuval. Jove mindíg színt visz a játékba és küzd halyt, gólra éhes!Fanatical1885 írta:az a baj,hogy az inter-milan-juve-roma ellen sosem megy,egy-egy meccs kivételével.amíg nálunk van 1-2 klasszis,addig náluk jóval több.igazolni kell.Fio10 írta:92 vagy 93 óta nem nyertünk az olimpicoban ha jól tudom, gyalázatos amit nyújt a csapat, örlhetnek hogy nem Felix Magaht az edzőFanatical1885 írta:a baselt sem tudták megverni..ez egy teljesen más meccs úgylátszik.rendet kell tenni a fejekben és jövőhéttől offenzíva!!!Fio10 írta:nem akartam őket lehúzni jobban, ezt a Tottit qurvára utálom most meg rúgatunk vele két góltFanatical1885 írta:gyenge??ezt a szar romát nem tudjuk megverni bazzeg..
Batit kéne visszahívni!
amúgy hátul ezek a megyei hármas ,megoldások nagyon ott vannak, remélem megnézik utána mit műveltek
Dainelli meg csak most ütötte el Tottit, már az első percben ezt kellett volna csinálni vele
Dainelli meg csak most ütötte el Tottit, már az első percben ezt kellett volna csinálni vele
dehogynem!Fio10 írta:kár hogy nem örökifjúFanatical1885 írta:Batit kéne visszahívni!
Verség a "rossz" romától, és napolitól, szörnyű mit képesek művelni a srácok! Egy jó Poolt leficiznak, egy nagyon jó Sampot megvernek! Most kicsit szétesett a csapat, az a szerencse hogy a Genova is egy kicsit így van ezzel! Nagyot kell alakítani genovában ,mert nagyon együtt van a mezőny, és a milan is kezd éledezni.
mindig ez van.kurva rapszodikusak vagyunk..
Akkor majd most! a két rapszódikus egymás ellen!Fanatical1885 írta:mindig ez van.kurva rapszodikusak vagyunk..
zsuov- Hozzászólások száma : 48
tegnap a szerencsésebb csapat győzött, kicsit idegesítő volt, hogy rúgnak egy gólt/egy helyzetből, mi kihagyunk 5 nagy helyzetet és kikapunk!
2-2 reális eredmény lett volna és megérdemelt szerintem! Castillo is első mérkőzésén első labdaérintéséből gólt fejelhetett volna.
Kezdünk lemaradni....
2-2 reális eredmény lett volna és megérdemelt szerintem! Castillo is első mérkőzésén első labdaérintéséből gólt fejelhetett volna.
Kezdünk lemaradni....
7 / 12 oldal • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
7 / 12 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.