Hozzászólás a hírekhez
+8
---
fiesole
mester333
Mutu
Taibi
zsuov
bubu
Fio10
12 posters
3 / 4 oldal
3 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: Hozzászólás a hírekhez
elvileg ferguson azt mondta hogy CR távozása után ha nem teljesít nani, akkor mehet....Mutu írta:Fanatical1885 írta:szerintem azert elferne..Fio10 írta:hát ez remélem nem igaz, nemszeretem nani játékát, sőt az egész portugál focit, egy ilyen síros/színész/nagyképű gyerek nem kell ide! főleg nem ennyi pénzért!
Ha jön kölcsönbe, lehet bizonyítani!
Sztem is elférne a csapatban, de mivel nekem sem szimpatikus ezért nem fogom bánni, ha nem jön össze az üzlet. Mondjuk MU-ban nem igazán van lehetősége kibontakozni, szóval az igazi arcát még nem láthattuk véleményem szerint.
Hol férne el? Vargas a bal oldalon jó, Marchionni meg talán a legjobb játékosunk az idényben eddig,
Fio10 írta:elvileg ferguson azt mondta hogy CR távozása után ha nem teljesít nani, akkor mehet....Mutu írta:Fanatical1885 írta:szerintem azert elferne..Fio10 írta:hát ez remélem nem igaz, nemszeretem nani játékát, sőt az egész portugál focit, egy ilyen síros/színész/nagyképű gyerek nem kell ide! főleg nem ennyi pénzért!
Ha jön kölcsönbe, lehet bizonyítani!
Sztem is elférne a csapatban, de mivel nekem sem szimpatikus ezért nem fogom bánni, ha nem jön össze az üzlet. Mondjuk MU-ban nem igazán van lehetősége kibontakozni, szóval az igazi arcát még nem láthattuk véleményem szerint.
Hol férne el? Vargas a bal oldalon jó, Marchionni meg talán a legjobb játékosunk az idényben eddig,
Vargas helyére semmiképpen sem tenném, de Marchionni nem biztos, hogy huzamosabb ideig ilyen formában fog játszani és akkor még jól jöhet, vagy majd Prandelli megtalálja a helyét, ahogy Vargasszal is tette. Sztem hasonló képességű és ilyen fiatal játékos mindenképpen elférne a csapatban, csak az sem mindegy, hogy mennyit adunk érte.
Mutu- Hozzászólások száma : 456
nem tudok kozeppalyarol olyan kreativ jatekost mondani,mint amilyen nani.boven elferne.allitolag akarjuk toulalant a lyonbol,angellat az empolibol,piacenzabol pedig nainggolant.
---- Hozzászólások száma : 466
nyáron sem szoktunk nagy neveket igazolni, télen szerintem pláne nem is fogunk,
Toulalan-t jobban eltudnám képzelni a középpályán Montolivo mellett, jó kis játkos, csak szerintem a Lyonba fog nyugdíjba menni
Toulalan-t jobban eltudnám képzelni a középpályán Montolivo mellett, jó kis játkos, csak szerintem a Lyonba fog nyugdíjba menni
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
Zozo- Hozzászólások száma : 13
Nem hivatalos, de azt olvastam, hogy Cassano jon kolcsonbe nyarig, ha a real is beleegyezik.
mange- Hozzászólások száma : 214
A cassano már nem a real madris játékosa hanem a samdoria-é.mange írta:Nem hivatalos, de azt olvastam, hogy Cassano jon kolcsonbe nyarig, ha a real is beleegyezik.
Utánanéztem az olasz honlapokon és úgy néz ki hogy jönni fog. Mutu helyett nagy igazolás Cassano még ha csak fél évre jönne.
bubu- Hozzászólások száma : 151
Valóban nem a realé már. Ahol először olvastam ott ezt irták...
Tavaly tényleg elég jó szezonja volt a samp-ban, de Pazzininak is. Miért nem őt hozzák vissza?
Viccet félretéve nem tudom mennyire lesz jó, mennyire komolyodott meg.
Egyébként nem tudjátok BL-re meddig kell(ett) játékos listát leadni? Mert, ha már kellett, akkor ő nem nagyon játszhat pool ellen.
Vagy van valami szabály, ami lehetővé tenné?
Tavaly tényleg elég jó szezonja volt a samp-ban, de Pazzininak is. Miért nem őt hozzák vissza?
Egyébként nem tudjátok BL-re meddig kell(ett) játékos listát leadni? Mert, ha már kellett, akkor ő nem nagyon játszhat pool ellen.
en ugy tudom,hogy nyaron leadod a listat es utana mar nem lehet szezon kozben uj jatekost felirni.mange írta:Valóban nem a realé már. Ahol először olvastam ott ezt irták...
Fanatical1885 írta:en ugy tudom,hogy nyaron leadod a listat es utana mar nem lehet szezon kozben uj jatekost felirni.mange írta:Valóban nem a realé már. Ahol először olvastam ott ezt irták...
En biztos vagyok benne, hogy kulon kell nevezni a jatekosokat a tavaszi szezonra.
én úgy tudom, hogy lehet változtatni a leadott nevezésen, de csak hármat. De biztosan lehet újakat nevezni, az biztos, így tutkora játszhat majd cassano.
most hogy mondod,tenyleg igy van.viszont mondtak,hogy nem jon cassano,ez hivatalos.Fio10 írta:én úgy tudom, hogy lehet változtatni a leadott nevezésen, de csak hármat. De biztosan lehet újakat nevezni, az biztos, így tutkora játszhat majd cassano.
jah, várhatták őt az orvosin, de úgy néz ki Mutu megusszaFanatical1885 írta:most hogy mondod,tenyleg igy van.viszont mondtak,hogy nem jon cassano,ez hivatalos.Fio10 írta:én úgy tudom, hogy lehet változtatni a leadott nevezésen, de csak hármat. De biztosan lehet újakat nevezni, az biztos, így tutkora játszhat majd cassano.
Mutu valószínüleg nem fogja megúszni büntetlenül.de elég tökös gyerek, mivel másodszor is tiltott szerhez nyúlt.
Ez van sajna, a karrierjének most vége szakad...
laza86- Hozzászólások száma : 4
bukunk jó pát millát rajta, érdekes hogy nem is edz már a csapattallaza86 írta:Mutu valószínüleg nem fogja megúszni büntetlenül.de elég tökös gyerek, mivel másodszor is tiltott szerhez nyúlt.
azt megjegyeznem,hogy mikor Firenzebe kerult,akkor az elejen meg nyomatta az anyagot..
mocskos juve.
"Juventus: Pazzini a torinóiak elsőszámú nyári célpontja
Olasz lapértesülések szerint Giampaolo Pazzini a Juventus elsőszámú nyári célpontja. A Sampdoria legalább 22 millió eurót szeretne kapni válogatott csatáráért.
Amauri gyenge formáját látva a Juventus vezetői mindenképpen igazolni akarnak a nyáron egy olyan támadót, aki minimum 15 gólig jut egy idényben, az Il Corriere Dello Sport és a Tuttosport szerint ez a játékos Pazzini lehet.
Eközben újra lábra kapott a hír, miszerint Cesare Prandelli is azon szakemberek közé tartozik, akik közül kikerülhet a Juventus következő vezetőedzője. A megszerzése viszont nem ígérkezik könnyű feladatnak, mivel a Fiorentina nem akar megválni tőle."
"Juventus: Pazzini a torinóiak elsőszámú nyári célpontja
Olasz lapértesülések szerint Giampaolo Pazzini a Juventus elsőszámú nyári célpontja. A Sampdoria legalább 22 millió eurót szeretne kapni válogatott csatáráért.
Amauri gyenge formáját látva a Juventus vezetői mindenképpen igazolni akarnak a nyáron egy olyan támadót, aki minimum 15 gólig jut egy idényben, az Il Corriere Dello Sport és a Tuttosport szerint ez a játékos Pazzini lehet.
Eközben újra lábra kapott a hír, miszerint Cesare Prandelli is azon szakemberek közé tartozik, akik közül kikerülhet a Juventus következő vezetőedzője. A megszerzése viszont nem ígérkezik könnyű feladatnak, mivel a Fiorentina nem akar megválni tőle."
juve előszeretettel viszi a firenzei játékosokat, vagy most épp prandellit ?! Nem értem ezt a nagy barátságot
bubu- Hozzászólások száma : 151
eleg nagy hulyek lennenk,ha bekovetkezne.bubu írta:juve előszeretettel viszi a firenzei játékosokat, vagy most épp prandellit ?! Nem értem ezt a nagy barátságot
Azt olvastam, hogy a Della Valle család el akarja hagyni a csapatot. Igaz a hir?
Mutu- Hozzászólások száma : 456
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/az-edzo-marad-a-tulajdonos-tavozik-2023062
ez a cikk ez szerintem minden találgatásra választ ad. hát nemtdom hogy ez jó e, vagy sem.....
szerintetek?
ez a cikk ez szerintem minden találgatásra választ ad. hát nemtdom hogy ez jó e, vagy sem.....
szerintetek?
mester333- Hozzászólások száma : 118
érdekes, múltkor is lemondott , majd visszajött, de ettől még Prandelli nembiztos hogy marad. Mindegy, ha juve akarja, akkor remélem jó magas kivásárlási áron engedjük el.mester333 írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/az-edzo-marad-a-tulajdonos-tavozik-2023062
szerintetek?
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/mihajlovics-a-lilak-uj-vezetoedzoje-2031219/
ami mar nyilt titok volt.. + Gaetano D’Agostino
ami mar nyilt titok volt.. + Gaetano D’Agostino
en azert ebben annyira nem vagyok biztos. nincs meg akkora tapasztalata. felek, hogy vele nem igazan tudjuk majd elerni mondjuk a 4. helyet.Fio10 írta:Mihajlovics majd gatyába rázza a srácokat! jó választás
3 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
3 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.