Hozzászólás a hírekhez
+8
---
fiesole
mester333
Mutu
Taibi
zsuov
bubu
Fio10
12 posters
1 / 4 oldal
1 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: Hozzászólás a hírekhez
Igazságtalan hogy a vad nápolyi szurkolók miatt nem mehetnek a Violák szurkolni!
bubu- Hozzászólások száma : 151
sajnálatos hír ez nekünk, mert eléggé kevés védő játékosunk van, remélem hamar felépül
zsuov- Hozzászólások száma : 48
Ha Mutu egy ilyen beszólás miatt képes lemondani a válogatott szereplést, akkor jó nagy barom.
(Annak ellenére, hogy nem viselem szívemen a román válogatott sorsát.)
(Annak ellenére, hogy nem viselem szívemen a román válogatott sorsát.)
Taibi- Hozzászólások száma : 172
Nem csak emiatt az egy beszolas miatt van, mar regota huzodik koztuk a vita, es az EB ota csak rosszabb, mert Piturca szerint Mutu azert volt rossz formaban az EB-en, mert kesobb csatlakozott a valogatott edzesekhez lanya szuletese miatt, Mutu szerint pedig nem jatszhatta azt a valogatottban, amit a klubcsapatban jatszik, ezert nem talalta a helyet a palyan es ezert Piturcat hibaztatja. Elotte is volt par apro vita koztuk, szoval nem csak a Litvan vereseg utani beszolas az ok, sot...
Mutu- Hozzászólások száma : 456
Mutu eléggé öntörvényű, ha igaz a hír akkor biztosan nem játszik addig amíg Picurka a mester, akkor szívja meg ha a románok kijutnak és majd őt nem viszi ki, vagy akkor lesz kapitánycsere, jó román szokás szerint
Mutu azt nyilatkozta, hogy nincs szo arrol, hogy lemondana a valogatottsagot, szoval targytalan az egesz.
érdekes hogy a Magyar-osztrák Garics mért nincs ott a kezdőben ellenünk?!
itt meg állandóan dícsérik nálunk, holott nem is minket választott!
itt meg állandóan dícsérik nálunk, holott nem is minket választott!
tetszik a galéria, így tovább!
Köszönjük, igyekszünk!zsuov írta:tetszik a galéria, így tovább!
Szerintem jelenleg ez a legerősebb kezdő, csak Gamberini hiánycikk
Zola csak ne legyen Wenger
Mutu ha elmegy akkor nagy zsugáért szabad csak engedni őt
Kár hogy csak döntetlent sikerült elérnie a csapatnak. Legközelebb már a győzelemért kell menniük!
bubu- Hozzászólások száma : 151
olasz válogatott
Gamberini és Gilardino mellett nem megy még Ricardo Montolivo is??? Azt hittem hogy ő is menne....
mester333- Hozzászólások száma : 118
de mégis bekerült, ahogyan láttom, biztosan Camoranesi sérülése miattmester333 írta:Gamberini és Gilardino mellett nem megy még Ricardo Montolivo is??? Azt hittem hogy ő is menne....
Sajnálnám, ha Pazzini eligazolna, tényleg kaphatna több lehetőséget valahogy.
reggina
A várhato csapatnál Rakic szerintem nem a kapuba lessz:d hanem helyetcserél majd a támado Campagnoloval
ez a gyors helycsere meg is történt jár nekem egymester333 írta:A várhato csapatnál Rakic szerintem nem a kapuba lessz:d hanem helyetcserél majd a támado Campagnoloval
Román újságok arról írnak, hogy Mutu lehet megy a Bayern-be Podolskiért cserébe, nem tudom mennyi az igazságalapja, egy biztos Podolski nagyon jól jönne a csapatnak, de nagyon sajnálnám ha Mutu elmenne. Másik hír, hogy sajnos Mutunak folytatódik a sérüléssorozata, újabb két hétre dőlt ki.
rosszul járnánk, nem kő csere!Mutu írta:Román újságok arról írnak, hogy Mutu lehet megy a Bayern-be Podolskiért cserébe, nem tudom mennyi az igazságalapja, egy biztos Podolski nagyon jól jönne a csapatnak, de nagyon sajnálnám ha Mutu elmenne. Másik hír, hogy sajnos Mutunak folytatódik a sérüléssorozata, újabb két hétre dőlt ki.
Sajnálnám Montolivot, de Gourcuff nagyon jól játszik ebben a szezonban, gólerős játékos, ami most hiányzik a csapatból.
Nagy hiba lenne Montolivot elcseréni, Gourcuff játékjogának a feléért, + 5 milláért, akkor már inkább Gourcuff játékjogának másikfele is legyen, de még igy is sokat ér montolivo, hiányozna nagyon a csapatbol. Burdissonak meg ne nagyon örüljünk, mert nem egy überpro... Podolsky-Mutu csere maga a halál, inkább 3év mulva esetleg
MONTOLIVOT NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..!!!!!mester333 írta:Nagy hiba lenne Montolivot elcseréni, Gourcuff játékjogának a feléért, + 5 milláért, akkor már inkább Gourcuff játékjogának másikfele is legyen, de még igy is sokat ér montolivo, hiányozna nagyon a csapatbol. Burdissonak meg ne nagyon örüljünk, mert nem egy überpro... Podolsky-Mutu csere maga a halál, inkább 3év mulva esetleg
fiesole- Hozzászólások száma : 64
1 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
1 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.