Szurkolói Foci
+9
Batigol
---
Ola$z
zsuov
dawo
Mutu
bubu
Taibi
Fio10
13 posters
5 / 20 oldal
5 / 20 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Szurkolói Foci
Ez jó, köszi Fio10!
Örülök, hogy mindenki jó véleménnyel volt rólunk.
(Bár tényleg nem értem ezt az általános unszimpátiát... Nem rúgtunk agyon senkit, nem balhéztunk, nem is szövegeltünk sokat. Furcsa. Lehet, hogy keveset jópofiztunk a többiekkel? )
(Bár tényleg nem értem ezt az általános unszimpátiát... Nem rúgtunk agyon senkit, nem balhéztunk, nem is szövegeltünk sokat. Furcsa. Lehet, hogy keveset jópofiztunk a többiekkel? )
Taibi- Hozzászólások száma : 172
Lehet még túl újak vagyunk nekik, akik elveszik az érmeket előlük! Szokjanak hozzá!Taibi írta:Ez jó, köszi Fio10!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok a csapat minden tagjának!
Köszönöm Szépen és Viszont Kívánom!Taibi írta:Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok a csapat minden tagjának!
Én is (így ismeretlenül is )Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Mindenkinek Mutu gólokban , Frey védésekben, Montolivo passzokban, Santana cselekben gazdag új évet is kívánok így előre!
Batigol
Mindenkinek Mutu gólokban , Frey védésekben, Montolivo passzokban, Santana cselekben gazdag új évet is kívánok így előre!
Batigol
Batigol- Hozzászólások száma : 178
Engem nem zavar ha utálnak és félnek tőlünk én is utálom őket : amugy télleg elég jók voltunk :lenget:
Ola$z- Hozzászólások száma : 50
Örülünk a gólodnak, ez is mutatja a csapat erejét, hogy a kemény védőmunka ellenére is képesek vagyunk hátulról gólt elérni.
Minden gólból tanulunk, sajnos a szerencse sem volt velünk.
Minden gólból tanulunk, sajnos a szerencse sem volt velünk.
Olasz: Jól játszottál nagyon. A Juve elleni meccs és a csoportelsőség meg nem azon a potyagólon ment el, hanem a hatezer kihagyott helyzeten.
Amúgy meg:
B.Ú.É.K.
Amúgy meg:
B.Ú.É.K.
Újévi Labdarúgó Kupa
2009. január 17., Szombat, 11.00 óra
TippMix FutballAréna
2*14perc / meccs
14.000.- Ft / csapat
Szokásos Viktor-féle szervezés.
Érdekel-e minket?
TippMix FutballAréna
2*14perc / meccs
14.000.- Ft / csapat
Érdekel-e minket?
Engem igen!Taibi írta:Újévi Labdarúgó Kupa
TippMix FutballAréna
2*14perc / meccs
14.000.- Ft / csapat
Érdekel-e minket?
Jól van akkor, én is mennék, remélem nem azon a hétvégén lesz a leltár a munkahelyen (akkor tuti kötelező szombati munka). Majd megérdeklődöm a főnökömtől a jövőhét elején.
Azért akkor a többieket körbekérdezhetnénk, hogy előreláthatólag kik érnének rá, oké?
A Toldit és a Fisztert felhívom a hétvégén én.
Azért akkor a többieket körbekérdezhetnénk, hogy előreláthatólag kik érnének rá, oké?
A Toldit és a Fisztert felhívom a hétvégén én.
Taibi írta:Újévi Labdarúgó Kupa
TippMix FutballAréna
2*14perc / meccs
14.000.- Ft / csapat
Érdekel-e minket?
aznap 11:00 tol van egy vizsgam, max egy ora irasbeli, de amint vegzek megyek, nemtudom mikor erek oda. Amennyiben a vizsgaidopont valtozik szolok, szoval egyelore 50% hogy tudnek menni.
dawo- Hozzászólások száma : 31
MIZSE KUPA 2009 - Országos kispályás labdarúgó torna
Sok szeretettel várunk mindenkit a hagyományos teremtornánkra, melyet 24 csapat rész- vételével a Lajosmizsei Városi Sportcsarnokban 5+1 -es játékos létszámmal rendezünk meg. Csapatok maximum 15 fővel nevezhetnek. Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet.
A tornára annak az első 24 csapatnak a nevezését fogadjuk el, akik a határidőig megküldik a jelentkezési lapot és befizetik a nevezési díjat.
Helyszín: Lajosmizse Városi Sportcsarnok
Időpont: 2009. Január 31. - Február 01.
Nevezési díj: 20.000 Ft
Nev. határidő: Január 25.
Díjazás ( 24 csapat részvételénél )
1. helyezett: 100.000 Ft
2. helyezett: 70.000 Ft
3. helyezett: 40.000 Ft
4. helyezett: 25.000 Ft
Szállás: kb. 1.500 Ft/fő (kollégium)
Sok szeretettel várunk mindenkit a hagyományos teremtornánkra, melyet 24 csapat rész- vételével a Lajosmizsei Városi Sportcsarnokban 5+1 -es játékos létszámmal rendezünk meg. Csapatok maximum 15 fővel nevezhetnek. Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet.
A tornára annak az első 24 csapatnak a nevezését fogadjuk el, akik a határidőig megküldik a jelentkezési lapot és befizetik a nevezési díjat.
Helyszín: Lajosmizse Városi Sportcsarnok
Időpont: 2009. Január 31. - Február 01.
Nevezési díj: 20.000 Ft
Nev. határidő: Január 25.
Díjazás ( 24 csapat részvételénél )
1. helyezett: 100.000 Ft
2. helyezett: 70.000 Ft
3. helyezett: 40.000 Ft
4. helyezett: 25.000 Ft
Szállás: kb. 1.500 Ft/fő (kollégium)
Ez is jól hangzik, akár erre is szívesen elmennék. Kérdés, hogy lenne-e elég emberünk mindkét napra...?
Na beszéltem a srácokkal.
Toldi azt mondta, hogy jan.17-i tornára valószínűleg tudna jönni, de még nem 100%, kb egy hét múlva fogja tudni pontosan. És a kétnapos torna is érdekli, szívesen menne ő is.
Fiszter pedig még nem tudta megmondani, hogy ráér-e vagy sem, de csak a melón múlik, ha nem kell dolgoznia, akkor jönne mindkettőre. Vele még beszélek a jövőhéten, hogy hogyan fog dolgozni.
+ Fio10: A legutóbbi tornánkon készült csapatképpel mi a helyzet? Megkaptad már a szervezőtől? Ha igen, akkor elküldenéd nekem vagy beraknád ide? Köszi.
Toldi azt mondta, hogy jan.17-i tornára valószínűleg tudna jönni, de még nem 100%, kb egy hét múlva fogja tudni pontosan. És a kétnapos torna is érdekli, szívesen menne ő is.
Fiszter pedig még nem tudta megmondani, hogy ráér-e vagy sem, de csak a melón múlik, ha nem kell dolgoznia, akkor jönne mindkettőre. Vele még beszélek a jövőhéten, hogy hogyan fog dolgozni.
+ Fio10: A legutóbbi tornánkon készült csapatképpel mi a helyzet? Megkaptad már a szervezőtől? Ha igen, akkor elküldenéd nekem vagy beraknád ide? Köszi.
a csapatképünk pont hiányzik a csomagból.....keresik....de most az ünnepek alatt nem voltam msn-en így nem tudtam beszélni a sráccal.....
no a kétnapos.
elvileg megyek sielni, még sosem voltam csak nem tudom mikor, ha 31-éig hazajövök akkor tuti mennék a 2 napos tornára, ezt 2 napon belül meg tudom mondani.
Ha jövök, akkor szerintem egy, vagy két embert tudnék hozni, öket megkérdezem majd.
Amugy jól hangzik, sztem jó móka lenne!
elvileg megyek sielni, még sosem voltam csak nem tudom mikor, ha 31-éig hazajövök akkor tuti mennék a 2 napos tornára, ezt 2 napon belül meg tudom mondani.
Ha jövök, akkor szerintem egy, vagy két embert tudnék hozni, öket megkérdezem majd.
Amugy jól hangzik, sztem jó móka lenne!
Na a 17.-i torna nagyon érdekel szolok gyursznak is és holnap irom mi van
de a két napos most nekem tuti nem oké elég huzosnak tünik pénzileg is meg a suli miatt is
de a két napos most nekem tuti nem oké elég huzosnak tünik pénzileg is meg a suli miatt is
Ola$z- Hozzászólások száma : 50
17-e mégsem jó sajna :S
Barátnémnak lesz szülinapja és lemegyek hozzá vidékre.
A kétnaposról még tájékozódom.
Barátnémnak lesz szülinapja és lemegyek hozzá vidékre.
A kétnaposról még tájékozódom.
Ola$z írta:Na a 17.-i torna nagyon érdekel szolok gyursznak is és holnap irom mi van
Hétvégére esik a kétnapos, és akkor már nincs vizsgaidőszak sem. Pénzileg kiszámolom majd hogy mennyi lenne, de nem hiszem annyira sok, és még lehet vissza is nyerünk belőle.
Fio10 írta:Ola$z írta:Na a 17.-i torna nagyon érdekel szolok gyursznak is és holnap irom mi van
Hétvégére esik a kétnapos, és akkor már nincs vizsgaidőszak sem. Pénzileg kiszámolom majd hogy mennyi lenne, de nem hiszem annyira sok, és még lehet vissza is nyerünk belőle.
jaja,ha tizen megyunk akkor fejenkent egy tizes tuti fedezi a koltsegeket
remelem arra el tudok menni, ha megyünk, meddig kell nevezni? van még hely nevezni?
dawo írta:Fio10 írta:Ola$z írta:Na a 17.-i torna nagyon érdekel szolok gyursznak is és holnap irom mi van
jaja,ha tizen megyunk akkor fejenkent egy tizes tuti fedezi a koltsegeket
remelem arra el tudok menni, ha megyünk, meddig kell nevezni? van még hely nevezni?
még van hely, de nem lenne egy tizes szerintem, 7-8000 ezer körül talán,(Nevezés, szállás, utiköltség)
no ugy fest Dani cimborám is tudna jönni a 2 naposra, szal mi ketten mennénk.
5 / 20 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
5 / 20 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.