World Cup 2010 Dél-Afrika
+2
---
Fio10
6 posters
1 / 1 oldal
Re: World Cup 2010 Dél-Afrika
4 jatekost adunk a vb-nek. mint erdekesseg.
---- Hozzászólások száma : 466
goal.comon láttam egy elkövetkezendő Prandelli féle válogatottat, ahol a védelembe DeSilvestri és Gamberini is helyet kapott, illetve Montolivo Gilardino kettős volt még a kezdőbe De Silvestrit én is odavárom főleg hogy jobb hátvéd poszt elég gyenge a válogatotnál, de attól félek Gamberini válogatott szinten nemfog nagyot nyújtani, pedig Bochettitől biztos jobb, vagy adott esetbe Bonuccitol.......
Ki játszik szerintetek majd a vb jobb hátvédet az olasz válogatottban? Maggio? talán Bonucci? vagy az inkább középhátvéd Bochetti? meg Cannavaro is hogy kezdő lessz e vagy sem.. áhh gyenge védelem lessz... Crisito meg Chiellini teljesítménye remélem majd kisegitik a többiekét:)
Ki játszik szerintetek majd a vb jobb hátvédet az olasz válogatottban? Maggio? talán Bonucci? vagy az inkább középhátvéd Bochetti? meg Cannavaro is hogy kezdő lessz e vagy sem.. áhh gyenge védelem lessz... Crisito meg Chiellini teljesítménye remélem majd kisegitik a többiekét:)
mester333- Hozzászólások száma : 118
Érdekes, még nem is kapitány, de már tudják ki lesz válogatott, média pfujjjjmester333 írta:goal.comon láttam egy elkövetkezendő Prandelli féle válogatottat, ahol a védelembe DeSilvestri és Gamberini is helyet kapott, illetve Montolivo Gilardino kettős volt még a kezdőbe De Silvestrit én is odavárom főleg hogy jobb hátvéd poszt elég gyenge a válogatotnál, de attól félek Gamberini válogatott szinten nemfog nagyot nyújtani, pedig Bochettitől biztos jobb, vagy adott esetbe Bonuccitol.......
Gamberini ha nem lett volna sokat sérült most akár ott is lehetne.
De Silvestri engem még nem győzött meg.
Szerintem Cannavaro-Chiellini kettős lesz középen. Maggio jobb és zambrotta balon.
Nem egy nagy szám védelem. Ma kíváncsi leszek, hogy állnak fel, de lehet nem lesz mérvadó.
Válogatott szinten nem szurkolok nekik a vb.
Én válogatott szinten mindig az argentinoknak szurkolok, ha nem lehet nekik, akkor szurkolok a spanyol és az olasz válogatottnak.
Batistuta- Hozzászólások száma : 6
De Silvestri amolyan iparos jatekos. jol csinalja, amit rabiznak, de semmi extra. kell ilyen is.
Kikaptak ma az olaszok Mexikótól. Mondjuk ezt is vártam. Mexikó csapata nekem elég szimpatikus, az angolok elleni meccsüket láttam és ott is csak egy szabálytalan gól után kaptak ki. Elég kiegyensúlyozott csoportban vannak a házigazdákkal, egy elég jó Uruguayjal és a franciákkal, de azért én továbbjutó helyre vérom őket.
Az olaszok, az eddigi rossz teljesitményük és gyenge csapatuk ellenére is könnyen kiléphetnek a csoportjukból, de azután nem adok sok esélyt nekik.
Az olaszok, az eddigi rossz teljesitményük és gyenge csapatuk ellenére is könnyen kiléphetnek a csoportjukból, de azután nem adok sok esélyt nekik.
mange- Hozzászólások száma : 214
volt szerencsém látni a mérkőzést a RAi-n!mange írta:Kikaptak ma az olaszok Mexikótól. Mondjuk ezt is vártam. Mexikó csapata nekem elég szimpatikus, az angolok elleni meccsüket láttam és ott is csak egy szabálytalan gól után kaptak ki. Elég kiegyensúlyozott csoportban vannak a házigazdákkal, egy elég jó Uruguayjal és a franciákkal, de azért én továbbjutó helyre vérom őket.
Mexikó lefocizta az otthon játszó olaszokat, és ez nem túlzás.
Az egész meccsen 35-65%-ban náluk is volt a laszti, de ez a fölény látszódott is. Rengetek helyzetet kihagytak a közápamerikaiak, de nagyon tetszetősen és frissen játszottak. Labdakihozatalok nagyon szépek voltak, és könnyedén játszották át az olaszokat.
És egy fiatal csapat. Ha így játszanak a vb-n akkor továbbjutást érhet.
az is nyilt titok volt, hogy tegnap nyer mexiko. bunda volt, nem veletlen vette le a kinalatrol a legtobb fogadoiroda.mange írta:Kikaptak ma az olaszok Mexikótól. Mondjuk ezt is vártam. Mexikó csapata nekem elég szimpatikus, az angolok elleni meccsüket láttam és ott is csak egy szabálytalan gól után kaptak ki. Elég kiegyensúlyozott csoportban vannak a házigazdákkal, egy elég jó Uruguayjal és a franciákkal, de azért én továbbjutó helyre vérom őket.
Szerintem ha bunda, ha nem, akkor se verik az olaszok simán őket...ha egyáltalán verik.
mange- Hozzászólások száma : 214
néztem tegnap a második félidőt a francia-kína mérkőzésen, azt volt a különbség az olaszokkal szemben a franciák javára, hogy ők legalább akartak focizni, játszani, és gólt rúgni, csak hát nem jött nekik össze, de motiváltak voltak egy ilyen felkészülési mérkőzésen is.
Az én olasz kezdőm így festene:
Buffon-Zambrotta(Maggio),Bonucci,Chiellini,Criscito-De Rossi,Palombo-Di Natale,Montolivo,Quagliarella-Gilardino
Bár Lippi úgy se így fogja játszatni őket,hanem teli teszi Juvésokkal.
Buffon-Zambrotta(Maggio),Bonucci,Chiellini,Criscito-De Rossi,Palombo-Di Natale,Montolivo,Quagliarella-Gilardino
digao31- Hozzászólások száma : 6
Nekem szimpatikus kezdő, csak Zambrotta helyett én egyértelműen Maggiot játszanám, de a többi dettó ugyanez:)digao31 írta:Az én olasz kezdőm így festene:
De Silvestri The Best, sokat fut, jól játssza a kényszerítőket, kapura is veszélyes, arról nem is beszélve hogy a Bayern ellen is hogy játszott.... csak még a beadásokat, illetve a kapuralövést gyakorolnia kéne. 22 éves kora ellenére szerintem igencsak jó. 26-29 éves korára simán Kezdőbe várom, ha Prandelli mégse számítana rá.....
SVÁJC–OLASZORSZÁG 1–1 (1–1)
Genf, 30 000 néző. V: Piccirillo (francia)
SVÁJC: Benaglio (Wölfli, 46.) – Lichtsteiner, Senderos, Grichting, Ziegler (Magnin, 81.) – Behrami (Barnetta, 58.), Huggel, Inler, Fernandes (Shaqiri, 88.) – Nkufo (Derdiyok, 68.), Frei (Yakin, 76.)
OLASZORSZÁG: Marchetti – Maggio, Bocchetti, Chiellini, Zambrotta (Criscito, 81.) – Gattuso (Iaquinta, 86.), Palombo (De Rossi, 88.), Montolivo, Cossu (Pepe, 46.) – Pazzini (Gilardino, 77.), Quagliarella (Di Natale, 66.)
G: Inler (10.), ill. Quagliarella (14.)
Genf, 30 000 néző. V: Piccirillo (francia)
SVÁJC: Benaglio (Wölfli, 46.) – Lichtsteiner, Senderos, Grichting, Ziegler (Magnin, 81.) – Behrami (Barnetta, 58.), Huggel, Inler, Fernandes (Shaqiri, 88.) – Nkufo (Derdiyok, 68.), Frei (Yakin, 76.)
OLASZORSZÁG: Marchetti – Maggio, Bocchetti, Chiellini, Zambrotta (Criscito, 81.) – Gattuso (Iaquinta, 86.), Palombo (De Rossi, 88.), Montolivo, Cossu (Pepe, 46.) – Pazzini (Gilardino, 77.), Quagliarella (Di Natale, 66.)
G: Inler (10.), ill. Quagliarella (14.)
digao31- Hozzászólások száma : 6
Montolivo a nem nagy formában lévő Olasz csapat egyik legjobbja volt véleményem szerint pazzini is veszélyes volt, ez jobban sikerült mint a Mexico elleni felkészülés
digao31 írta:Az én olasz kezdőm így festene:
Igen nálam is ez lenne az ideális kezdőcsapat. És nálam is Zambrotta helyett Maggio, mint Mester333-nál.
Batistuta- Hozzászólások száma : 6
ez nem semmi mérkőzés volt, óriási zakót kaptak az argentínok! Sima 4-es.
Messi nagyon gyenge volt az egész tornán, ezért nem a világ legjobb játékosa. Válogatottba is jól kell focizni. Nem elég csak a barcában.
Müller csodálatosan játszik, de még nagyon sok német is ezt teszi!
Messi nagyon gyenge volt az egész tornán, ezért nem a világ legjobb játékosa. Válogatottba is jól kell focizni. Nem elég csak a barcában.
velemenyem szerint a vilag ket legjobb jatekosa messi es ronaldo. egyik sem jatszott jol a tornan. ilyenkor mi van? el kell ismernem, jo ez a nemet csapat, de ennek ellenere ruhellem oket, mert ezek nem nemetek.Fio10 írta:ez nem semmi mérkőzés volt, óriási zakót kaptak az argentínok! Sima 4-es.
lassan egy olyan csapat sincs már ahol ne lenne valami keveredésRosso írta:velemenyem szerint a vilag ket legjobb jatekosa messi es ronaldo. egyik sem jatszott jol a tornan. ilyenkor mi van? el kell ismernem, jo ez a nemet csapat, de ennek ellenere ruhellem oket, mert ezek nem nemetek.Fio10 írta:ez nem semmi mérkőzés volt, óriási zakót kaptak az argentínok! Sima 4-es.
11 jatekos nem keveredes, hanem fertozes..Fio10 írta:lassan egy olyan csapat sincs már ahol ne lenne valami keveredésRosso írta:velemenyem szerint a vilag ket legjobb jatekosa messi es ronaldo. egyik sem jatszott jol a tornan. ilyenkor mi van? el kell ismernem, jo ez a nemet csapat, de ennek ellenere ruhellem oket, mert ezek nem nemetek.Fio10 írta:ez nem semmi mérkőzés volt, óriási zakót kaptak az argentínok! Sima 4-es.
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.