Bl meccs utazás
+4
Gambino
Pappy
Fio10
Hoszzumagyar1
8 posters
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
Bl meccs utazás
Nem tudom szoktatok-e menni mecsekre de én most készülök menni a novemberi Fiorentina-Debrecenre.Én Debreceni vagyok valószinűleg helyben eltudom intézni a jegyet, de szivesen venném ha irnátok tapasztaltokat ha vannak. utazás szállás esteleg kinti jegy árak témaban. előre is köszi.
Király a honlap
Király a honlap
Hoszzumagyar1- Hozzászólások száma : 4
Re: Bl meccs utazás
Igyekszem a honlappal kapcsolatosan! köszi!Hoszzumagyar1 írta:Nem tudom szoktatok-e menni mecsekre de én most készülök menni a novemberi Fiorentina-Debrecenre.Én Debreceni vagyok valószinűleg helyben eltudom intézni a jegyet, de szivesen venném ha irnátok tapasztaltokat ha vannak. utazás szállás esteleg kinti jegy árak témaban. előre is köszi.
Király a honlap
Mindenképpen terveztem/tük hogy megyünk ősszel Firenzébe.
"valószinűleg helyben eltudom intézni a jegyet"
Ezt úgy érted , hogy a vendégbe? debreceniek közé?
Utazásban, szállásban tudok segíteni. Jegyárakat is szoktam tudni.
Igen, ugy gondoltam de érdekelne hogy mienek a kinti jegyárak. Erről tudsz valamit?
a vendég jegyárak , mert neked akkor az kell, olyan 25-30 euro között mozog BL meccsen.Hoszzumagyar1 írta:Igen, ugy gondoltam de érdekelne hogy mienek a kinti jegyárak. Erről tudsz valamit?
De ti majd úgyis kaptok akkor elvileg jegyet Debrcenbe.
UUUh az elég baráti. Bajnokira hazai árak? Te voltál már kint? barátokkal tervezném erre a szezonra aztán érdekelne hogy hogy meg mint
Hoszzumagyar1 írta:UUUh az elég baráti. Bajnokira hazai árak? Te voltál már kint? barátokkal tervezném erre a szezonra aztán érdekelne hogy hogy meg mint
A bajnoki hazai árak változóak, általában két féle kategóraia van. Juve-Milan-Inter-Napoli-Lazio-Palermo...ezek általában drágábbak. 20-145 euróig van jegy. Voltam.
Mire vagy kiváncsi?
BL
Hy, a segítségeteket szeretném kérni, ha minden jól megy pont Olaszországban leszek a Fiorentina-Debrecen meccsen ( nem vagyok debreceni ) a vendég szektorba szeretnék jegyet venni nincsen valami infótok arról, hogy a helyszínen lehet e a venni a vendégszektorba, vagy csak a klub kap jegyet?
Ha bárkinek van valami infója vagy ide vagy a kisszakacstomi@freemail.hu-ra irjon nekem!
Előre is kösz a segítséget!
Ha bárkinek van valami infója vagy ide vagy a kisszakacstomi@freemail.hu-ra irjon nekem!
Pappy- Hozzászólások száma : 2
dobtam mailt, de ha nem vagy debreceni, mért akarsz közéjük menni?Pappy írta:Hy, a segítségeteket szeretném kérni, ha minden jól megy pont Olaszországban leszek a Fiorentina-Debrecen meccsen ( nem vagyok debreceni ) a vendég szektorba szeretnék jegyet venni nincsen valami infótok arról, hogy a helyszínen lehet e a venni a vendégszektorba, vagy csak a klub kap jegyet?
BL
Kösz, megkaptam az emilt!
Nem vagyok debreceni ugyan de ha már ott vagyok mindenképpen, nekik szurkolok, és úgy vagyok vele, ha már a vendégeknek szurkolok akkor ne a hazai szektorban tegyem ezt. Én sem szeretem ha hazain vagyok és éppen egy melletem ülő/álló ember a másikakat élteti, esetleg hőbörög.
Mindenki legyen a helyén!
Nem vagyok debreceni ugyan de ha már ott vagyok mindenképpen, nekik szurkolok, és úgy vagyok vele, ha már a vendégeknek szurkolok akkor ne a hazai szektorban tegyem ezt. Én sem szeretem ha hazain vagyok és éppen egy melletem ülő/álló ember a másikakat élteti, esetleg hőbörög.
Mindenki legyen a helyén!
Pappy- Hozzászólások száma : 2
Fio10 írta:ha valakinek kell még jegy a DVSC Fiorentinára akkor még tudok adni.
Nem koccanunk a meccs előtt egy italra? Mi 3an megyünk és úgy alakult, hogy igen érdekes helyen fogjuk megtekinteni a helyszínen a mérkőzést.
Gambino- Hozzászólások száma : 10
debreceni köménybe? hová gondoltátok?Gambino írta:Fio10 írta:ha valakinek kell még jegy a DVSC Fiorentinára akkor még tudok adni.
Nem koccanunk a meccs előtt egy italra? Mi 3an megyünk és úgy alakult, hogy igen érdekes helyen fogjuk megtekinteni a helyszínen a mérkőzést.
Fio10 írta:debreceni köménybe? hová gondoltátok?Gambino írta:Fio10 írta:ha valakinek kell még jegy a DVSC Fiorentinára akkor még tudok adni.
Szerinted szembe köpném magam azzal, hogy a dupla lila véremmel a gumicsizmás hurkásokkal keveredjek?
Eddy szervez valami közös meetinget. Gondolom holnap beír ide is ebben az ügyben.
Gambino- Hozzászólások száma : 10
gondoltam valami nagyot csináltok majd, várjuk....Gambino írta:Fio10 írta:debreceni köménybe? hová gondoltátok?Gambino írta:Fio10 írta:ha valakinek kell még jegy a DVSC Fiorentinára akkor még tudok adni.
Szerinted szembe köpném magam azzal, hogy a dupla lila véremmel a gumicsizmás hurkásokkal keveredjek?
Eddy szervez valami közös meetinget. Gondolom holnap beír ide is ebben az ügyben.
utazás
sziasztok!
engem érdekelne jegy a Bl meccsre az idegen szektorba,min.3 jegy kellene.esetleg tud valaki olcsó szállást? találtam egy youth hostelt, de azt pont 3-án kezdik tatarozni és ezért zárva lesz. Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv:
vipera
engem érdekelne jegy a Bl meccsre az idegen szektorba,min.3 jegy kellene.esetleg tud valaki olcsó szállást? találtam egy youth hostelt, de azt pont 3-án kezdik tatarozni és ezért zárva lesz. Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv:
vipera
Vendég- Vendég
üdv!siofokivipera írta:sziasztok!
Üdv:
vipera
mi számít neked olcsónak?
Debreceniek közé kéne a jegy?
Fio10 írta:üdv!siofokivipera írta:sziasztok!
Üdv:
vipera
mi számít neked olcsónak?
Debreceniek közé kéne a jegy?
fiesole- Hozzászólások száma : 64
Szerintem 20-25 Euró/fő/éj az elfogadható lenne. Igen, a debreceniek közé kellene a jegy, tudsz esetleg segíteni?
üdv:
vipera
üdv:
vipera
Vendég- Vendég
Először is a jegyeket én úgy tudom debrecenbe fogják árusítani. De a DVSC honlapján tutira fenn van ez az infó.siofokivipera írta:Szerintem 20-25 Euró/fő/éj az elfogadható lenne. Igen, a debreceniek közé kellene a jegy, tudsz esetleg segíteni?
üdv:
vipera
(én csak a hazaiban tudtam volna segíteni neked)
A szállás meg függ egy két dologtól, nemtudom mivel mentek? autó? busz? vonat? hányan mentek?.....utána tudok konkrétumot írni.....
Én úgy gondoltam, hogy a továbbjutás után, a nyolcaddöntőre lehetne egy utazást szervezni Firenzébe.
Februárban vagy márciusban lenne ahogyan látom. A sorsolás után ,meglátjuk kivel is játszunk. De addig is el lehet gondolkodni ezen!
Hogy, mikor, miért!?
Februárban vagy márciusban lenne ahogyan látom. A sorsolás után ,meglátjuk kivel is játszunk. De addig is el lehet gondolkodni ezen!
Hogy, mikor, miért!?
miert?hogy megbasszuk egesz europat!!!!!!!!!!!!!!
---- Hozzászólások száma : 466
Fio10 írta:Én úgy gondoltam, hogy a továbbjutás után, a nyolcaddöntőre lehetne egy utazást szervezni Firenzébe.
Hogy, mikor, miért!?
Üdv!
Elvben tervbe van véve a Bayern visszavágó és az előtte hétvégén levő juve meccs!
Zozo- Hozzászólások száma : 13
A csöves juve meg a paraszt bajor engem is érdekelne!!!! Viszont valami konkrétum jó lenne! Kalkuláció!!
sinya54- Hozzászólások száma : 2
1 / 2 oldal • 1, 2
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.