Fantasy Football
4 posters
1 / 1 oldal
Fantasy Football
Van ez a magyar fantasy foci oldal a http://magic11.com/ . Itt Seria A-ba is lehet csapatot nevezni, ha lenne kedvetek, akkor nevezhetnénk, mindenki megadná a felhasználónevét és fordulónként kiszedném a pontszámokat és itt fórumon belül vezetném a pontok állását. Végül is ez olyan lenne, mint ha lenne egy fórumos saját ligánk, amire van lehetőség az oldalon csak az fizetős.
Kinek lenne kedve hozzá?
Kinek lenne kedve hozzá?
Mutu- Hozzászólások száma : 456
Re: Fantasy Football
régen játszottam ennek az elődjével elég sokáig,de aztán feladtam,mert meguntam.mi lenne,ha továbbfejlesztenéd a tippjátékot?
---- Hozzászólások száma : 466
Hatsubo írta:régen játszottam ennek az elődjével elég sokáig,de aztán feladtam,mert meguntam.mi lenne,ha továbbfejlesztenéd a tippjátékot?
Mire gondolsz továbbfejlesztés alatt?
mondjuk egész fordulós tippelés.Mutu írta:Hatsubo írta:régen játszottam ennek az elődjével elég sokáig,de aztán feladtam,mert meguntam.mi lenne,ha továbbfejlesztenéd a tippjátékot?
Mire gondolsz továbbfejlesztés alatt?
A régi tippverseny sztem maradjon a régi szabályokkal, csak a beküldési határidőre vonatkozó részt kell majd pontositani Benne vagyok abban, hogy mellette még menjen más játék is, pl. egy egész fordulós tippelős játék.
Akkor ide irja be mindenki az ötleteit, vagy hogy milyen játékhoz lenne kedve vagy milyen más fórumos játékot ismer amit játszhatnánk.
Fantasy focira visszatérve én is abbahagytam, mert meguntam, éppen ezért gondoltam arra hogy igy izgalmasabb lenne, ha lenne egy fórumos ranglistánk.
Ha már van 5-6 ember aki játszana, akkor indulhat az új játék legyen az bármi.
Akkor ide irja be mindenki az ötleteit, vagy hogy milyen játékhoz lenne kedve vagy milyen más fórumos játékot ismer amit játszhatnánk.
Fantasy focira visszatérve én is abbahagytam, mert meguntam, éppen ezért gondoltam arra hogy igy izgalmasabb lenne, ha lenne egy fórumos ranglistánk.
Ha már van 5-6 ember aki játszana, akkor indulhat az új játék legyen az bármi.
csak azért mondtam,mert úgyis elfelejtenénk nevezni egy idő után,stb..a mostani maradhat.
Az egész fordulós tippelés jó, máshol is vannak ilyenek, és mondjuk a mi mérkőzésünk eredménye súlyozott pontszámú lenne.
Hello!
Támogatom az egész fordulós tippjátékot, és mindent, csak izgalmas legyen .
Támogatom az egész fordulós tippjátékot, és mindent, csak izgalmas legyen .
Batigol- Hozzászólások száma : 178
Okés, akkor lesz a régi tippverseny meg egy teljes fordulós. Rem péntek estig felteszem a szabályokat, nagyjából úgy képzelem, hogy minden olasz bajnoki meccsre lehessen tippelni gólszerzők nélkül rendes tippversenyes pontozással.
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.