Tippverseny 08/09
+7
fiesole
zsuov
---
Batigol
Fio10
Taibi
Mutu
11 posters
14 / 14 oldal
14 / 14 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Tippverseny 08/09
Fiorentina - Milan 3:1 (Gilardino, Montolivo, Jovetic)
mange- Hozzászólások száma : 214
Este fele lesz eredményhirdetés! Az újraszámolás fele nagyjából kész van. Felteszek majd egy részletes táblázatot is, hogy fordulónként ki-ki hány pontot szerzett.
Még én sem tudom ki nyert! Nagyon izgalmas
Még én sem tudom ki nyert! Nagyon izgalmas
Mutu- Hozzászólások száma : 456
Végeredmény
Hatsubo 75
bubu 73
Fio10 56
Batigol 50
Mutu 49
mange 41
Taibi 39
fiesole 32
zsuov 21
mester333 3
Ola$z 3
------------------------------
Részletes pontszámitást meg lehet nézni ezen a cimen: http://kcsongor.web.elte.hu/Tippverseny0809.html
(Ha vki nem tippelt, akkor negativ számok szerepelnek a tippje helyén, illetve ha vki több gólt lőtt, annyiszor van beirva a neve ahányszor betalált, ez azért volt szükséges, mert program számolta a pontokat)
Esetleg ha vmi nem világos nyugodtan lehet kérdezni!
Minden tippet elfogadtam egy kivételével, egyszer bubu 13 percet késett, azt már nem fogadhattam el (pedig azzal a 2 ponttal holtversenyben első lett volna). Volt még pár késve beküldött tipp, de azok 5 percen belül érkeztek, ami úgy érzem elfogadható, főleg úgy, hogy addig nem esett gól.
Köszönöm mindenkinek a játékot és gratulálok a nyerteseknek!
Hatsubo 75
bubu 73
Fio10 56
Batigol 50
Mutu 49
mange 41
Taibi 39
fiesole 32
zsuov 21
mester333 3
Ola$z 3
------------------------------
Részletes pontszámitást meg lehet nézni ezen a cimen: http://kcsongor.web.elte.hu/Tippverseny0809.html
(Ha vki nem tippelt, akkor negativ számok szerepelnek a tippje helyén, illetve ha vki több gólt lőtt, annyiszor van beirva a neve ahányszor betalált, ez azért volt szükséges, mert program számolta a pontokat)
Esetleg ha vmi nem világos nyugodtan lehet kérdezni!
Minden tippet elfogadtam egy kivételével, egyszer bubu 13 percet késett, azt már nem fogadhattam el (pedig azzal a 2 ponttal holtversenyben első lett volna). Volt még pár késve beküldött tipp, de azok 5 percen belül érkeztek, ami úgy érzem elfogadható, főleg úgy, hogy addig nem esett gól.
Köszönöm mindenkinek a játékot és gratulálok a nyerteseknek!
A hozzászólást Mutu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 09, 2009 3:41 am-kor.
amikor késtem 13 percet akkor nem néztem meg az állást de a meccs végén láttam hogy simán belefért volna a tippem mert nem született gól ebben az időszakban!
most akkor mit számít hogy 5 vagy 13 ha 0-0 addig az állás?
most akkor mit számít hogy 5 vagy 13 ha 0-0 addig az állás?
bubu- Hozzászólások száma : 151
Szabályzatban az van, hogy egy percet sem késhetsz...gondoltam nem leszek szemét azokkal, akik pár percet késtek és elfogadtam az 5 percen belülieket...sztem 13 perc az már sok, de legyen az, h mindenki aki játszott irja le, hogy ő elfogadná-e vagy sem, ha a többség úgy dönt, akkor hozzászámolom...
"most akkor mit számít hogy 5 vagy 13 ha 0-0 addig az állás?" - ennyi erővel mit számit, hogy 25. perc vagy 13., és ha igy megyünk tovább, akár meccs végén is lehetne tippelni, ha 0-0 az állás...
Várom akkor mindenki véleményét!
"most akkor mit számít hogy 5 vagy 13 ha 0-0 addig az állás?" - ennyi erővel mit számit, hogy 25. perc vagy 13., és ha igy megyünk tovább, akár meccs végén is lehetne tippelni, ha 0-0 az állás...
Várom akkor mindenki véleményét!
Ajjaj, végeredményt befolyásoló vita van itt.
Szerintem nem kellene elfogadni se az 5 perces, se a 13 perces késést se.
Mert így nehéz igazat adni, hogy mi számít kis késésnek és mi számít már túl nagynak.
Ha az a szabály, hogy a meccs kezdetéig kell tippelni, akkor az egy perces késés is legyen érvénytelen szerintem, és akkor nem lehet vita.
Szerintem nem kellene elfogadni se az 5 perces, se a 13 perces késést se.
Mert így nehéz igazat adni, hogy mi számít kis késésnek és mi számít már túl nagynak.
Ha az a szabály, hogy a meccs kezdetéig kell tippelni, akkor az egy perces késés is legyen érvénytelen szerintem, és akkor nem lehet vita.
Taibi- Hozzászólások száma : 172
Az 5 percen belüli tipp még éppen elfogadható lett volna, azt hiszem volt is pár ilyen. Egyszer Fio10 a 18.-ban irta, hogy elfelejtette és, hogy akkor már nem tippel. Szerintem a 13 is ebbe a kategóriába tartozik, mármint én már akkor meg se próbálnám. De, hogy igazságosak legyünk szerintem is az a tiszta, ha minden meccs kezdete után érkezett tippet törlünk (bár azt hiszem az én telitalálatom pár másodperccel a kezdés után került fel ).
Adjunk még egy kis munkát Mutunak !
Adjunk még egy kis munkát Mutunak !
mange- Hozzászólások száma : 214
Úgy számoljatok, hogy a 4. helyről fellépjek a dobogóra.
Döntsetek okosa, és ne feledjétek az igazság odaát van!
Egy a lényeg: FORZA VIOLA!!!!!!
Döntsetek okosa, és ne feledjétek az igazság odaát van!
Egy a lényeg: FORZA VIOLA!!!!!!
Batigol- Hozzászólások száma : 178
Hétvégén vmikor levonom azokat a tippeket, amik időn túl érkeztek és akkor lesz még egy eredményhirdetés...
Még nem néztem hány ilyen tipp van, de van egy pár, szóval módosulni fognak elég szépen a pontok, de remélem a helyezések nem... Szóval ha egy héten a tippelési határidő 15:00 volt, akkor azokat a tippeket még elfogadom, amik 15:00kor érkeztek, de a 15:01 vagy annál későbbieket már nem. Ha vkinek ezzel is baja lenne, még most szóljon.
Még nem néztem hány ilyen tipp van, de van egy pár, szóval módosulni fognak elég szépen a pontok, de remélem a helyezések nem... Szóval ha egy héten a tippelési határidő 15:00 volt, akkor azokat a tippeket még elfogadom, amik 15:00kor érkeztek, de a 15:01 vagy annál későbbieket már nem. Ha vkinek ezzel is baja lenne, még most szóljon.
Én nem akartam senkinek se gondot és plusz munkát sem. Szerintem maradjon minden így ahogy van és igazatok van 13 perc késés elég sok. Így is szép eredmény egy nőtől:D!Mutu írta:Hétvégén vmikor levonom azokat a tippeket, amik időn túl érkeztek és akkor lesz még egy eredményhirdetés...
hölgy?bubu írta:Én nem akartam senkinek se gondot és plusz munkát sem. Szerintem maradjon minden így ahogy van és igazatok van 13 perc késés elég sok. Így is szép eredmény egy nőtől:D!Mutu írta:Hétvégén vmikor levonom azokat a tippeket, amik időn túl érkeztek és akkor lesz még egy eredményhirdetés...
---- Hozzászólások száma : 466
Igen nő vagyok és sok fiút magam mögé utasítottam:P
rácsodálkoztam. egyet nem sikerült!bubu írta:Igen nő vagyok és sok fiút magam mögé utasítottam:P
---- Hozzászólások száma : 466
Akkor a Hivatalos végeredmény:
1. Hatsubo
2.Bubu
3. Jómagam
Gratulálok az elért hekyezésekért mindenkinek!
Örülök neki, hogy többen komolyan vették a játékot!
A nyereményeket a győzteseknek kapcsolatfelvétel után átadom.
1. Hatsubo
2.Bubu
3. Jómagam
Gratulálok az elért hekyezésekért mindenkinek!
Örülök neki, hogy többen komolyan vették a játékot!
A nyereményeket a győzteseknek kapcsolatfelvétel után átadom.
14 / 14 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
14 / 14 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.