Átigazolások
+7
mange
---
mester333
bubu
Taibi
zsuov
Fio10
11 posters
5 / 5 oldal
5 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Átigazolások
Hm Quaresma-t elbirnám képzelni bal-oldalra, majd Vargas pótlására, mert Vargast sok csapat szetené, de leginkább a Reál az ami valoszinü elviszi, mivel Vargas ReálMadrid drukker hirében áll, és a reálnak is kéne mert Marcelo azé nem az a hüü de nagy Galaktikus
Quaresma alig alig kap lehetőséget az interbe, mondhatni már leszerepelt.... de mielőtt leirnánk szerintem ha kapna elég játéklehetőséget, érezné a belé vetett bizalmat, akkor ő is szintén Ujjászületne lila mezben mint Gilardino. A teknikai képességei jók, szép Rabonnái SerieA-ba páratlan
Én birom őt!!! Valaki nemtud lehetséges érkezőket? amik nagyon lehetségesek, nemcsak ilyen gyenge pletyka szintü...???
Quaresma alig alig kap lehetőséget az interbe, mondhatni már leszerepelt.... de mielőtt leirnánk szerintem ha kapna elég játéklehetőséget, érezné a belé vetett bizalmat, akkor ő is szintén Ujjászületne lila mezben mint Gilardino. A teknikai képességei jók, szép Rabonnái SerieA-ba páratlan
Én birom őt!!! Valaki nemtud lehetséges érkezőket? amik nagyon lehetségesek, nemcsak ilyen gyenge pletyka szintü...???
mester333- Hozzászólások száma : 118
írtam az oldalra Ameliát, Pepétmester333 írta:Hm Quaresma-t elbirnám képzelni bal-oldalra, majd Vargas pótlására, mert Vargast sok csapat szetené, de leginkább a Reál az ami valoszinü elviszi, mivel Vargas ReálMadrid drukker hirében áll, és a reálnak is kéne mert Marcelo azé nem az a hüü de nagy Galaktikus
Pepe jó lenne ha vargas menne
Védelembe kiket látnátok szivesen? Barzagli,Kolarov,Mantovani vannak pletyka szinten a Transfermarkton , de szerinetm Mantovani nem az igazi, Barzagli meg jol van Németbe...., Kolarov ő meg ugye nem védő vagyis tuti hogy kb Vargas helyén játszana, de reméljük Vargas marad. Valami nagy csapatból kéne igazolni,olyat aki kevésbé kap lehetőséget. ez bejött Gila-val is vagy akár Mutuval, Marchionnit is idesorolhatjuk, még ha ő nemis lett olyan meghatározo egyéniség . Maxwel, vagy Milánóbol Bonera- ő sok helyen bevethető vagy valami jo kis tehetséget, kéne találni,. Bár én legszivesebben Mexés-t látnám a csapatba el is birnám képzelni, mivel Roma-ba nemigazán megy neki, jol álna neki a Lila mez! nem?
Vargas Inter???? :S Donadel is visszamegy Sampba, talán az inter 15-16 milio eruoért + Quaresmaért szeretné Vargasé adni, de olyat is olvastam hogy Balotellit is bevonhatják még az üzletbe
Balotelli olaszország ellensége, szerintem az olasz csapatok nem akarnak egy ilyen játékost
bubu- Hozzászólások száma : 151
Nehezen kezelhető az tuti
Húúú de szeretném már, ha csapatba tudhatnánk Quaresma-t Biztos lenne jopár szép mozdulata, meg ki tudja ugy jobb külsővel tekerni a labdát , mint ő?????
Pepe már nem lesz a miénk : "Simone Pepével, akiért 12 millió eurót fizet a torinói klub"
Mivel Pepe képes játszani jobb és bal oldalon is így lehet nem kostolják be Vargast
Mivel Pepe képes játszani jobb és bal oldalon is így lehet nem kostolják be Vargast
Ezt az Udinese-t jol szétfogják venni, mert Jó kerettel, megint sikertelen szezonuk volt.
D'agostino érkezésének nagyon örülök:) Jó igazolás, főleg olyan kispaddal hogy Bolatti,Zanetti kettőssel, nagy erős belső középpályánk lesz.
Vargas szerintem a reálba fog kikötni, mert szereti a reált, és Mourinho szerintem tisztába van a képességeivel, de jo lenne ha maradna. Ha viszont megy akkor Llama-t igazolnák a helyére, ami nemrossz mert Jó játékos, de én azért lehetőséget adnék Ljajic-nak is hogy bizonyítson.
Frey tuti elmegy.... de majd igazolunk egy jó kapus helyette, most 31 évesen 7milio körül saccolják, az jó pénz érte, és nemfeltétlen kell a világ legjobb kapus a 4. helyhez elég egy jó kapus....) Fiatal tehetséges kapust kéne szerezni.
Gilardinoval fogalmam sincs mi lesz, de ő komoly veszteség lenne ha elmenne, még ha nem is termelte idén eszméletlen mennyiségbe a gólokat, azért a világ egyik legjobb Ékéről van szó.....
D'agostino érkezésének nagyon örülök:) Jó igazolás, főleg olyan kispaddal hogy Bolatti,Zanetti kettőssel, nagy erős belső középpályánk lesz.
Vargas szerintem a reálba fog kikötni, mert szereti a reált, és Mourinho szerintem tisztába van a képességeivel, de jo lenne ha maradna. Ha viszont megy akkor Llama-t igazolnák a helyére, ami nemrossz mert Jó játékos, de én azért lehetőséget adnék Ljajic-nak is hogy bizonyítson.
Frey tuti elmegy.... de majd igazolunk egy jó kapus helyette, most 31 évesen 7milio körül saccolják, az jó pénz érte, és nemfeltétlen kell a világ legjobb kapus a 4. helyhez elég egy jó kapus....) Fiatal tehetséges kapust kéne szerezni.
Gilardinoval fogalmam sincs mi lesz, de ő komoly veszteség lenne ha elmenne, még ha nem is termelte idén eszméletlen mennyiségbe a gólokat, azért a világ egyik legjobb Ékéről van szó.....
mester333 írta:
Vargas szerintem a reálba fog kikötni, mert szereti a reált, és Mourinho szerintem tisztába van a képességeivel, de jo lenne ha maradna.
Mourinho Kolarovot viszi a Realba ,Vargas szerintem az Interbe vagy más nagyon csapatban fog kikötni
digao31- Hozzászólások száma : 6
digao31 írta:mester333 írta:
Vargas szerintem a reálba fog kikötni, mert szereti a reált, és Mourinho szerintem tisztába van a képességeivel, de jo lenne ha maradna.
Mourinho Kolarovot viszi a Realba ,Vargas szerintem az Interbe vagy más nagyon csapatban fog kikötni
Hallotam én is Kolarovról a reálba, de a reál nagyon sok játékost le akar igazolni, de nem nagyon megy nekik, szerencsére nem mindenki "szopik pénzért" mint Ronaldo, pl Ribery-t se sikerült, de még nagyon sok játékossal szoba hozzák a reált Rooney,DeRossi,Chiellini,Gerrard,Villa-t is akarták egy időben, Silva, Milito ... Most kérdezem tőled, ki a jobb Kolarov vagy Vargas? És adott esetbe melyiknek van nagyobb esélye bekerülni a kezdőbe???? Arról meg nem is beszélve hogy ha nem tévedek, Vargas kedvenc csapata pont a reál....
Utálom a Reál játékos politikáját, hogy Lusták csapatot építeni, helyette igazolnak egy kezdő 11et.....
Remélem nem kapják szét teljesen a csapatot. Jó lenne jövőre indulni valamelyik kupában.
Batistuta- Hozzászólások száma : 6
kolarov jobban védekezik mint vargas, Vargas jobb támadó mint Kolarov, szerintem......
És akkor Marcelo vs Kolarov vs Vargas? VS kis spanyol csapatok kiknek átjáróház a védelmük, és átlagba kapna 4-5töt a reáltól.....
Fio10 írta:kolarov jobban védekezik mint vargas, Vargas jobb támadó mint Kolarov, szerintem......
Én meg úgy vettem észre, hogy Kolarov is inkább a támadásokkal volt elfoglalva, mint a védekezéssel. Előfordult a Lazionál, hogy 3-5-2-es hadrendben szélső középpályást játszott.
Batistuta- Hozzászólások száma : 6
kiveve, ha nem elorebb fogjuk jatszatni es elmegy vargas.Fio10 írta:leigazoltuk insuát!
lehet lesz egy normális balhátvédünk
---- Hozzászólások száma : 466
úgy látom vargast mindenki elfelejtette, mourinho ismeri,benitez is, tehát ha eddig nem jelentkeztek nem is fognak szerintem, juve kiköltekezett, nem is marad más nagyon...Rosso írta:kiveve, ha nem elorebb fogjuk jatszatni es elmegy vargas.Fio10 írta:leigazoltuk insuát!
lehet lesz egy normális balhátvédünk
boruc nem ertem minek jott. egyertelmuen nem cserekapus fajta o.
---- Hozzászólások száma : 466
5 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
5 / 5 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.